Antena 3 CNN Actualitate Vâlcea. Trei bărbaţi care au făcut scandal la o nuntă şi au rănit 3 persoane sunt acum căutaţi de poliţie

Vâlcea. Trei bărbaţi care au făcut scandal la o nuntă şi au rănit 3 persoane sunt acum căutaţi de poliţie

Vâlcea. Trei bărbaţi care au făcut scandal la o nuntă şi au rănit 3 persoane sunt acum căutaţi de poliţie
13 Ian 2014   •   11:46

Poliţiştii din Vâlcea fac cercetări pentru depistarea a trei bărbaţi cercetaţi într-un dosar de tentativă de omor, care au participat la un scandal în urma căruia o persoană a ajuns în stare foarte gravă la spital, iar alte trei au suferit leziuni la cap, conflictul având loc la o nuntă.
   
Potrivit purtãtorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Alina Teodorescu, poliţiştii vâlceni au dat în consemn şi fac cercetări pentru găsirea a trei bărbaţi cercetaţi într-un dosar de tentativă de omor, deschis în urma unui scandal produs într-un local din comuna Dăeşt, informează MEDIAFAX.

Scandalul a avut loc la o nuntă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un restaurant din Dăeşti. Mai mulţi nuntaşi s-au luat la bătaie din cauza unor neînţelegeri legate de muzica de la nuntă, iar în urma scandalului ceilalţi nuntaşi au sunat, în jurul orei 04.30, la 112.
   
Patru persoane rănite în urma scandalului au fost transportate la spital. Unul dintre răniţi, un bărbat de 31 de ani, a fost internat cu o plagă înjunghiată în zona abdomenului, examenul medico-legal concluzionând că viaţa lui a fost pusă în pericol. Alte trei persoane au suferit leziuni în zona capului.
   
În urma concluziilor medicului legist, poliţiştii au deschis un dosar pentru tentativă de omor. Principalul suspect, un bărbat de 35 de ani şi alţi doi bărbaţi suspectaţi că au fost implicaţi în scandal, nu au fost găsiţi la domiciliu, poliţiştii făcând cercetări pentru depistarea lor.

×
Subiecte în articol: Râmnicu Vâlcea persoane ranite
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close