Antena 3 CNN Actualitate Verdictul Danei Budeanu în cazul lui Nicuşor Dan, confirmat de trei judecători

Verdictul Danei Budeanu în cazul lui Nicuşor Dan, confirmat de trei judecători

La 8 luni de la campania electorală, Dana Budeanu face o nouă dezvăluire. Acuzaţiile făcute de creatoarea de modă făcute în timpul campaniei prezentau filmul întâlnirii dintre Nicuşor Dan şi unul dintre cei mai cunoscuţi dezvoltatori imobiliari. Acum, după 8 luni, Instanţa, trei judecători confirmă că dreptatea nu era în hârtiile lui Nicuşor Dan. Dana Budeanu spunea că există o practică, o metodă a ONG-istului Nicuşor Dan, în relaţia cu dezvoltatorii imobiliari.

Verdictul Danei Budeanu în cazul lui Nicuşor Dan, confirmat de trei judecători
de Georgiana Adam    |    25 Mai 2021   •   17:13

Dana Budeanu a vorbit marţi, în exclusivitate la Antena 3, despre situaţia în care se află primarul Capitalei, dar şi despre relaţia pe care o are cu anumiţi dezoltatori imobiliari.

Astfel, procesele pe care le intenta, nu erau în interesul apărării spaţiului verde din Capitală, ci aveau în spate, cu totul alte interese.

Dana Budeanu l-a acuzat pe Nicuşor Dan ca ONG-ul acestuia, Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, a contestat în instanţă planul urbanistic zonal (PUZ) emis in 2018 cu privire doar la o parte din terenul fostelor sere din Sectorul 4 (mai precis, partea de teren apartinandu-i omului de afaceri Robert Nica, despre care Budeanu si mai multe publicatii sustin ca face parte din Clanul Sportivilor). Mai exact, ASB a contestat doar PUZ-ul din 2018, vizand pamantul lui Nica, nu si PUZ-ul din 2011, prin care terenul Serelor Berceni fusese trecut din categoria „spatii verzi” în categoria „curţi-construcţii”, potrivit luju.ro

Oana Zamfir a prezentat imagini de la întâlnirea pe care Nicuşor Dan o avea cu reprezentantul dezvoltatorilor imbobiliari din Metalurgiei Park. Este vorba despre Cătălin Grigore de la Sud Rezidential, brokerul imobiliar implicat în această afacere.

Dezvăluirea a fost făcută de Dana Budeanu în septembrie 2020. Între timp, Instanţa s-a pronunţat definitiv chiar în aceste zile.

"Eu sper ca această hotărâre definitivă să favorizeze fără proces hotărâri definitive în toate celelalte peste 100 de speţe identice. Atenţie! În timpul campaniei electorale, eu am fost martora unor lucruri care m-au şocat, la propriu (...) Cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Bucureşti îl au pe Nicuşor Dan înregistrat. Şi cu asta am încheiat", a dezvăluit Dana Budeanu.

Principalul pasaj din sentinţa judecatoarei Adina Ghiţă poate fi consultat AICI.

 

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu Nicușor Dan verdict
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close