Antena 3 CNN Actualitate Avocatul primarului Cristian Popescu Piedone, primele declarații după reținerea acestuia: ”Este singurul lucru pe care pot să vi-l spun!”

Avocatul primarului Cristian Popescu Piedone, primele declarații după reținerea acestuia: ”Este singurul lucru pe care pot să vi-l spun!”

Vlad Hosu, avocatul lui Cristian Popescu Piedone, a făcut declarații în urmă cu scurtă vreme cu privire la reținerea primarului sectorului 5 de către Direcția Națională Anticorupție.

Avocatul primarului Cristian Popescu Piedone, primele declarații după reținerea acestuia: ”Este singurul lucru pe care pot să vi-l spun!”
de Laura Dinu    |    29 Apr 2022   •   11:49

”Deocamdată nu pot să vă dau niciun fel de amănunte!. Singurul lucru pe care pot să îl spun este că a fost ridicat și adus cu mandat de aducere, în condițiile în care nu mai fusese citat până acum! 

Deci nu este vorba în niciun fel despre o rea credință din partea domniei sale.  Este singurul lucru pe care pot să vi-l spun până în acest moment!”, a declarat Vlad Hosu, avocatul lui Cristian Popescu Piedone.

Primarul Cristian Popescu Piedone, reținut de DNA pe Aeroportul Otopeni, chiar când voia să plece din țară

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost reținut în această dimineață de Procurorii DNA pe aeroportul Otopeni.

Cristian Popescu Piedone, după audierea la DNA: "Denunţătorul este fostul primar Daniel Florea"

Pe numele edilului există un mandat de aducere.

Piedone tocmai pleca în vacanță alături de familia sa atunci când a fost oprit de ofițerii judiciari.

Potrivit surselor Antena 3, în aceste momente, Cristian Popescu Piedone se află în fața procurorilor de la Direcția Națională Anticorupție pentru a da declarații într-un nou dosar.

Până la această oră, Direcția Națională Anticorupție nu a precizat despre ce dosar penal este vorba.   

Rămâne de văzut ce va spune Direcția Națională Anticorupție după audieri și dacă se va lua vreo măsură împotriva primarului Sectorului 5.

×
Subiecte în articol: Vlad Hosu Cristian Popescu Piedone
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close