Antena 3 Actualitate Florin Cîțu, mesaj pentru români cu ocazia Zilei Naționale a României: ”PNL transformă România într-o țară modernă și prosperă!”

Florin Cîțu, mesaj pentru români cu ocazia Zilei Naționale a României: ”PNL transformă România într-o țară modernă și prosperă!”

de Laura Dinu    |    01 Dec 2021   •   09:29
Florin Cîțu, mesaj pentru români cu ocazia Zilei Naționale a României: ”PNL transformă România într-o țară modernă și prosperă!”
Sursa foto: hepta

Liderul PNL, Florin Cîțu, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României.

”La 1 decembrie sărbătorim istoria, eroii neamului, moștenirea și libertatea noastră. În urmă cu 103 ani, la Alba Iulia, părinții fondatori ai României Mari ne-au lăsat cea mai importantă misiune: să ducem mai departe România unită.

Azi, eroii noștri sunt medicii, antreprenorii, liderii care revoluționează și gestionează companii, dar mai ales fiecare român care muncește zilnic în țară și peste hotare.

Partidul Național Liberal transformă România într-o țară modernă și prosperă. Am convingerea că acest lucru se va realiza doar prin aplicarea principiilor liberale: reforme, investiții și susținerea prin orice mijloace a capitalului privat și a inovației. Doar așa vom ajunge să avem o Românie puternică, țara pe care și-au dorit-o înaintașii noștri la 1918.

Onorăm istoria și eroii de azi. Dar, cel mai important, în aceste vremuri complicate, este să ne amintim că există o singură Românie! O Românie unită sub valori și principii democratice.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!”, este mesajul lui Florin Cîțu de Ziua Națională a României. 

Președintele PNL, Florin Cîţu: La 1 decembrie sărbătorim istoria, eroii neamului, moștenirea și libertatea noastră. În...

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Marţi, 30 noiembrie 2021

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close