Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a căzut de la etajul trei al spitalului judeţean din Sibiu. Nimeni nu ştie cum s-a întâmplat

Un bărbat a căzut de la etajul trei al spitalului judeţean din Sibiu. Nimeni nu ştie cum s-a întâmplat

Un bărbat a căzut de la etajul trei al spitalului judeţean din Sibiu în cursul serii de 1 iunie. S-a întâmplat în circumstanțe necunoscute.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Un pacient de 65 de ani a căzut de la etajul trei al spitalului județean din Sibiu. Din fericire, acesta a fost salvat la timp de medici şi se află acum internat la secţia de terapie intensivă. Bărbatul este în stare gravă, transmit medicii.

Acesta a fost adus la spital la sfârşitul lunii mai, cu o plagă fronto-parietală dreapta, care a fost suturată în cadrul Unității de Primiri Urgențe. Examenul tomografic a evidențiat și fisurarea cutiei craniene, motiv pentru care pacientul a fost preluat pentru supraveghere și tratament în cadrul Secției Clinice Neurochirurgie. 

Autorităţile transmit că la momentul prezentării în UPU și în momentul internării pacientul a fost perfect conștient, cooperant, nu a fost agitat psihomotor și nu a prezentat halenă etanolică. Prin urmare nu a fost necesară nicio măsură specifică suplimentară.

Pacientul a comunicat permanent cu personalul pe toată perioada internării și nu a existat suspiciunea unui posibil sevraj.

În ziua de joi, 1 iunie, în urma reexaminării la Computerul Tomograf s-a evidențiat o evoluție favorabilă. De asemenea, în cadrul vizitelor medicale de la orele 11:00 şi 14:00 pacientul a continuat să fie cooperant, comunicativ și fără semne de agitație psihomotorie care să determine măsuri speciale.

Ulterior în cursul serii de 1 iunie, pacientul a căzut de la etajul trei al secției Neurochirurgie, în circumstanțe necunoscute. 

S-a intervenit de urgență conform protocoalelor și procedurilor și pacientului i s-a acordat primul ajutor, atât de personalul secției și din Unitatea de Primiri Urgențe. Medicul șef al secției a informat conducerea spitalului precum și familia pacientului, cu care a discutat personal. 

De asemenea, s-a intervenit chirurgical de urgență, pacientul fiind operat de o echipă mixtă (chirurgie - ortopedie). Ulterior bărbatul a fost internat în cadrul secției ATI, intubat.

Spitalul a declanşat o anchetă administrativă pentru a identifica exact toate circumstanțele acestui caz regretabil.

Subiecte în articol: spital Sibiu aruncat etaj
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept