Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Ce se întâmplă dacă mânânci prea des cartofi

Ce se întâmplă dacă mânânci prea des cartofi

de S.T.    |   

Cartofii sunt unul dintre alimentele cele mai frecvent consumate din lume.

Cercetătorii americani sugerează că înlocuirea unei porţii pe zi de cartofi fierţi, copţi sau piure cu o porție de legume non-amidonoase este asociată cu un risc mai mic de a dezvolta hipertensiune, scrie sciencedaily.com.

Cartofii, în comparaţie cu alte legume, au un indice glicemic ridicat, astfel încât poate declanşa o creştere bruscă a nivelului de zahăr din sânge.

Subiecte în articol: cartofi hipertensiune
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!