Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri fabuloase la televizoare. Prețuri chiar și cu 5.900 de lei mai mici

eMAG – reduceri fabuloase la televizoare. Prețuri chiar și cu 5.900 de lei mai mici

eMAG are reduceri foarte mari la televizoare de la diferite branduri. În această perioadă, televizoarele Samsung, LG, Sony sau Philips au reduceri eMAG ce ajung până la 44%.
 
Iar unele televizoare de pe emag.ro pot fi cumpărate la un preț chiar și cu 5.900 de lei mai mic decât cel obișnuit.
 
Am analizat întreaga listă de reduceri eMAG și am ales cele mai atractive oferte:
 
1. Un televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD Ready, are o reducere de 200 de lei și costă 649,99 lei.
 
Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata, Star-Light a reusit sa mareasca unghiul de vizibilitate pana la 178 grade, astfel incat dumneavoastra veti putea viziona clar din aproape orice pozitie.
 
Orice incapere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorita celor 2 intrari HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. Uitati de receiver-ul clasic TV si de cablurile care il insotesc: datorita functiei CI+ puteti introduce cardul direct in televizor. Selectati emisiunile preferate si programati orele de vizionare cu ajutorul functiei EPG care va fi in scurt timp noul dumneavoastra ghid TV, simplu si mereu la indemana.
 
 
AICI gasiti intreaga lista de reduceri eMAG la televizoare.
 

eMAG – reduceri la televizoare Samsung

 
2. Un televizor LED Samsung, 80 cm, 32J4000, HD, are o reducere de 240 de lei si costa 849,99 lei.
 
Utilizand un algoritm avansat de imbunatatire a calitatii imaginilor, functia Wide Colour Enhancer de la Samsung imbunatateste calitatea imaginilor si reda pana si cele mai mici detalii. Acum puteti vedea culori mult mai vii, cu Wide Colour Enhancer.
 
Cu ajutorul functiei ConnectShare Movie, va conectati unitatea de memorie USB sau componenta HDD la televizor si beneficiati instantaneu de filme, fotografii sau muzica. Acum va puteti bucura de o larga varietate de continut, direct pe ecranul televizorului, din confortul camerei de zi.
 
Datorita posibilitatii de conectare prin HDMI (High Definition Multimedia Interface), televizorul Samsung va transforma sufrageria dvs. intr-un centru de divertisment multimedia. Conectarea HDMI ofera transmisie de mare viteza a datelor la o calitate ridicata, permitand conectarea mai multor dispozitive direct la televizor.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI gasiti intreaga lista de reduceri eMAG la televizoare.
 

eMAG – reduceri la televizoare LG

 
3. Un televizor LED Smart LG, cu diagonala de 108 cm, 43LH615V, Full HD, este cu 480 de lei mai ieftin în aceasta perioada.
 
Acum va puteti bucura de un sunet imbunatatit datorita sistemului audio upgradat la 2.1 canale.
 
LG Sound+ integreaza atat solutiile software avansate de redare de muzica integrate in webOS 3.0, precum LG Music Player, Magic Sound tunning, Smart Sound Mode sau subwooferul dedicat pentru TV LG Telly Woofy, oferindu-va solutia completa de muzica si efectele sonore dorite atunci cand vizionati un film de pe Blu-Ray sau un concert pe YouTube.
 
LG Smart TV webOS 3.0 este conceput pentru a fi cat mai placut si mai usor de utilizat. Astfel, tot ce va mai ramane de facut este sa va relaxati in timp ce webOS creeaza cea mai accesibila experienta TV.
 
În plus, Picture Wizard III va permite sa ajustati usor elementele imaginii, cum ar fi nivelul de negru, culoarea, nuanta, precizia si nivelurile de iluminare.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
eMAG la televizoare.
 

eMAG – televizoare mai ieftine cu peste 800 de lei

 
4. Un televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40K5502, Full HD, are o reducere de 880 de lei.
 
Ultra Clean View analizezaza continutul utilizand un algositm avansat de filtrare si reducere a zgomotului de fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie  Full HD, HD sau SD, va puteti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD.
 
Datorita rezolutiei duble fata de cea a televizoarelor HD standard, televizorul dvs. Full HD Samsung face ca experienta de vizionare sa fie una de exceptie, oferind o imagine mai clara si mult mai multe detalii.
 
Dupa ce experimentati culorile vii si bogate ale imaginilor Full HD, filmele si programele dvs. TV preferate nu vor mai fi niciodata la fel.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
eMAG la televizoare.

 

eMAG – reduceri la televizoare Philips

 
5. Un televizor LED Smart Android Philips, 80 cm, 32PFS5501/12, Full HD, are o reducere de 300 de lei.
 
Cu Android pe Smart TV-ul dvs va veti bucura de o interfata mai prietenoasa si de  mai multa viteza. Aveti acces la continut nelimitat: jocuri si aplicatii direct din Google Play Store.
 
Folositi Google Cast impreuna cu dispozitivul dvs smart pentru a va bucura de interactiunea dintre dispozitive. Printr-o apasare de buton puteti vedea continutul de pe telefonul sau tableta dvs, compatibila cu Google Cast, direct pe ecranul televizorului.
 
Google Play™ va ofera jocuri pentru toate varstele. Optimizat pentru a fi jucate pe TV, arata incredibil de bine. Nu mai ai nevoie de alte cabluri sau de o alta consola de jocuri. Va puteti juca folosind un controler wireless si spuneti adio cablurilor.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
eMAG la televizoare.
 

eMAG – reduceri uriașe la televizoare 4K

 
6. Un televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43KU6072, 4K Ultra HD, are o reducere de 1.400 de lei.
 
Tehnologia Active Crystal Color are la baza o sursa de lumina albastra si un invelis de fosfor de culoare verde si rosu, reusind sa redea o lumina la o puritate ridicata si o gama larga de culori naturale si bogate. In plus, reduce consumul de energie datorita rapiditatii procesului.
 
Ultra Clean View analizezaza continutul utilizand un algositm avansat de filtrare si reducere a zgomotului de fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie  Full HD, HD sau SD, va puteti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD.
 
Experimentati detaliile pline de viata cu rezolutia UHD, de 4 ori mai mare decat a unui televizor Full HD. Datorita culorilor realiste si luminozitatii optimizate, continutul vizualizat va va surprinde in mod placut.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
eMAG la televizoare.

 

eMAG – televizoare la 530 de lei

 
7. Un televizor LED Star-Light, 60 cm, 24DM3500, HD Ready, aflat la reducere în această perioadă, costă 529,99 lei.
 
Fie ca vreti sa urmariti meciul echipei preferate, sa priviti peisajele minunate din emisiunile educative sau sa urmariti serialul preferat, puteti descoperi magia culorilor vii cu televizorul Star-Light 24DM1000. Asadar, daca sunteti in cautarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra.
 
Orice incapere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorita intrarii HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. Uitati de receiver-ul clasic TV si de cablurile care il insotesc, datorita functiei CI+ puteti introduce cardul direct in televizor.
 
Televizorul Star-Light este dotat cu cele mai noi tehnologii si beneficiaza de toate porturile necesare pentru a face mai usoara conectarea la orice sursa de semnal. Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa eliminati o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai aveti nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. Eliminati astfel decodorul vechi, cablurile eferente si o telecomanda suplimentara.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
eMAG la televizoare.
 

eMAG – cele mai mari reduceri la televizoare

 
8. Un televizor LED Smart Samsung, 176 cm, 70KU6072, 4K Ultra HD, are una dintre cele mai mari reduceri de pe emag.ro: 5.900 de lei.
 
Cu tehnologia HDR de la Samsung, va puteti bucura de detalii incredibile, chiar si in cele mai luminoase sau intunecate zone ale imaginii redate pe ecranului televizorului, atunci cand vizionati continut HDR. O experienta ca de cinematograf, cu adevarat captivanta, disponibila in sfarsit chiar in sufrageria dumenavoastra.
 
Samsung a dezvoltat tehnologia Pur Colour de optimizare a culorilor, pentru ca televizorul dumneavoastra sa redea o gama mai larga de culori si nuante, mai apropiate celor din natura.
 
Datorita celor 8 milioane de pixeli ai unui ecran UHD este necesar un numaar mai mare de puncte de ajustare a culorii, pentru a afisa imagini detaliate. Astfel, acum Pur Colour integreaza 189 de puncte de analiza, de 7 ori mai multe comparativ versiunea anterioara, pentru culori si nuante mult mai bogate.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
eMAG la televizoare.
 

eMAG – reduceri la televizoare Sony

 
9. Un televizor Smart Android LED Sony Bravia, 139 cm, 55XD8577, 4K Ultra HD, are o reducere de 2.737,50 de lei.
 
Pentru cea mai buna calitate a imaginii, acest televizor combina stralucirea claritatii 4K cu luminozitatea, culoarea si detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR). Zonele care erau anterior ascunse de umbre intunecate si lumina soarelui sunt acum pline de claritate si de detaliu.
 
Motorul avansat de procesare a imaginii efectueaza mii de ajustari in fiecare secunda pentru a imbunatati rezolutia, culoarea si luminozitatea, ducand fiecare scena la intensitatea 4K si peste. Culorile sunt la fel de bogate si vii ca si cele din natura datorita afisajului TRILUMINOS™ si tehnologiei avansate de procesare a culorilor.
 
Experimentati mai multa viata, mai multa textura si mai multa energie in fiecare scena cu zone mai luminoase, culori inchise mai profunde si o mai mare gradatie de tonuri naturale.
 
Televizorul Sony este frumos proiectat – asa ca niciun cablu sau aglomerare de cabluri nu va compromite contururile sale uimitoare. Gestionarea inteligenta a cablurilor pastreaza cat mai mult posibil firele ascunse.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
eMAG la televizoare.
 

eMAG – reduceri la televizoare Philips

 
10. Un televizor LED Smart Philips, 123 cm, 49PUH6101/88, 4K Ultra HD, are o reducere de 34%.
 
Ultra HD TV are de 4 ori rezolutia unui televizor conventional Full HD TV. Cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia noastra Ultra Resolution Upscaling va veti bucura de imagini fascinante indiferent de sursa.
 
Procesorul de imagine Pixel Plus Ultra HD optimizeaza imaginea indiferent de sursa pentru a oferi culori, contrast si detaliu la un nivel incredibil. Softul special analizeaza 6.400 de zone diferite ale imaginii si astfel va ofera cel mai bun contrast pentru imagini cat mai clare si reale.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
eMAG la televizoare.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște