Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. Sansa unica: televizor 4K Ultra HD sub 850 de lei

eMAG reduceri. Sansa unica: televizor 4K Ultra HD sub 850 de lei

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Magazinul online emag.ro are oferte excelente la inceput de toamna la televizoare de la diferite branduri.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Daca in momentul in care au aparut pe piata astfel de televizoare, cu rezolutie 4K, aveau preturi exorbitante, lucrurile nu mai stau deloc asa in prezent.

Preturile lor au scazut considerabil, iar cineva isi poate cumpara un televizor cu rezolutie 4K, ce are si diagonala de peste 100 de cm, la un pret incredibil.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD

Noi am analizat oferta emag.ro si am descoperit un televizor 4K Ultra HD, cu o diagonala mai mare de 100 de cm, care costa sub 850 de lei.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Televizorul din oferta este AICI.

Televizorul LED NEI, cu o diagonala generoasa de 102 cm, 40NE6000, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 29% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Cu acest televizor urmariti la rezolutie maxima 4K Ultra HD filmele, emisiunile, transmisiunile sportive si toate momentele captate cu telefonul sau camera foto/video impreuna cu cei dragi. Calitatea imaginii va va duce in centrul actiunii. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD ieftine

Partajati continutul dorit de pe multiple dispozitive direct pe ecranul televizorului NEI. Astfel va veti bucura de alegerile personale si veti controla ceea ce vizionati. 

Cu ajutorul interfatei CI+ scapati de cea de-a doua telecomanda de la TV Box-ul oferit de operatorul dvs. de cablu si controlati canalele TV direct din telecomanda televizorului NEI. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Oferta este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD la oferta

Televizorul are sistem audio stereo, display plat, o luminozitate de 200 cd/m², un timp de raspuns de 12 ms, un contrast nativ de 3000:1 si o rezolutie de 3840 X 2160 pixeli.

Unghiul de vizibilitate este de 176 de grade.

De asemenea, televizorul are un player multimedia integrat. Are conexiunile RF In, Slot CI+, Coaxial si Y / Pb / Pr. Are doua intrari USB, o intrare scart (RGB), o intrare minijack casti si 3 porturi HDMI.

Puterea consumata este de 95 W, iar culoarea este neagra. 

Televizorul NEI vine si cu accesoriile: telecomanda, cablu de alimentare si cu un manual de utilizare.

Face parte din clasa energetica A.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Oferta este AICI.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic