Antena 3 CNN Politică Nou scenariu în politică. Va fi sau nu remaniere?

Nou scenariu în politică. Va fi sau nu remaniere?

de S.T.    |   

Jurnalista Elena Cristian a vorbit, luni seară, la emisiunea „Punctul de întâlnire cu Radu Tudor”, despre remanierea Guvernului Dăncilă.

„Din informațiile pe care le am eu din această zonă va fi remaniere undeva în mai - iunie.

Rovana Plumb a anunțat public că va candida la alegerile europarlamentare, înțeleg că pe listă este și ministrul pentru Românii de Pretutindeni, doamna Intotero, care la fel a anunțat public că vrea să meargă.

Înțeleg că și doamna Carmen Dan își dorește un loc de europarlamentar”, a dezvăluit Elena Cristian.

Aflați mai multe informații urmărind materialul video de mai jos!

Vă amintim că premierul Viorica Dăncilă a lăsat să se înţeleagă că va da startul unei evaluări a fiecărui ministru din Cabinet.

Nici vorbă de aşa ceva, susține liderul PSD Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, s-a discutat ca toate punctele realizate din programul de guvernare să fie promovate în opinia publică, adăugând că acest lucru nu are legătură cu evaluarea miniştrilor şi nu este vorba despre o remaniere.

Întrebat în legătură cu anunţul premierului Viorica Dăncilă privind evaluarea miniştrilor până la sfârşitul săptămânii, Dragnea a spus: „Nu s-a vorbit, adică nu am auzit vorbindu-se despre evaluare, ci solicitarea tuturor colegilor noştri şi a mea şi a doamnei prim-ministru este să transmită toate punctele din programul de guvernare care au fost realizate, stadiul lor, pentru a putea promova aceste realităţi şi aceste adevăruri în opinia publică”.

Liviu Dragnea a adăugat că acest lucru „nu are legătură cu evaluarea miniştrilor şi nici despre nicio remaniere nu e vorba”. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște