Antena 3 CNN Actualitate Locale Rudele unui pacient mort la Constanța acuză personalul spitalului că i-a furat bijuteriile din aur

Rudele unui pacient mort la Constanța acuză personalul spitalului că i-a furat bijuteriile din aur

Rudele unui pacient mort la Spitalul Județean Constanța acuză că bărbatului decedat i-ar fi fost furate bijuteriile din aur lăsate la garderobă înainte de internare și înlocuite cu unele false.

de Andreea Ştefan    |   

Ginerele spune că plicul în care fuseseră depozitate bijuteriile reale era rupt, iar obiectele din interior erau complet diferite. Omul a făcut plângere la conducerea unității medicale dar și la poliție.

Bărbatului în vârstă de 69 de ani i s-a făcut rău şi a chemat ambulanța.

După ce a ieşit pozitiv la testul COVID-19, acesta a fost dus la spital unde şi-a lăsat toate bunurile la garderobă într-un plic sigilat.

Câteva zile mai târziu bărbatul a decedat iar familia a avut un şoc când nu a găsit lucrurile lăsate.

”Doamna de acolo mi-a spus că cine mă pune să trimit cu bijuterii la spital”, a spus ginerele bărbatului decedat.

Rudele bărbatului susţin că angajaţii spitalului i-au ameninţat că dacă nu acceptă bijuteriile false vor rămâne fără ele dar şi fără buletinul decedatului., așa ca aceștia au semnat pentru bunuri şi au făcut o plângere la Poliţie care a şi deschis un dosar penal.

”Polițiștii Secției 3 au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că s-a prezentat la spital pentru a ridica bunurile tatălui său decedat, iar în momentul în care a ridicat acele bunuri a constantat că inelul și verigheta ar fi fost înlocuite cu alte bijuterii”, a afirmat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

La presiunea familiei conducerea Spitalului Județean Constanța a declanşat și o anchetă internă.

Familia celui decedat nu are speranţe prea mari că cel care a făcut o astfel de faptă va fi prins, mai ales că la garderobă nu existau camere video. Nu este singurul incident de acest fel, dar astfel de situaţii ar putea fi prevenite.

Subiecte în articol: Constanța bijuterii
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște