Antena 3 CNN Politică Ponta: De ce să masacrezi Codul fiscal, doar pentru că Dragnea a promis că mărește salariile și i-a mințit pe oameni? 

Ponta: De ce să masacrezi Codul fiscal, doar pentru că Dragnea a promis că mărește salariile și i-a mințit pe oameni? 

de M.Z.    |   

Fostul premier Victor Ponta a spus, marți, despre Codul fiscal aflat în vigoare din 2015 că a fost lăudat de toată lumea, iar acum, prin propunerile guvernului Tudose, acesta ar urma să fie masacrat. În plus, fostul șef al PSD a lansat și un atac la adresa actualului președinte al partidului.

”În 2015, aveam Cod fiscal, toată lumea a zis că e bun. De ce să-l distrugi, de ce să-l masacrezi în 2017, doar pentru că Dragnea a promis că mărește salariile și i-a mințit pe oameni? Scuzați-mă, asta e probelema lui Dragnea, nu a noastră. 

De ce să schimbăm un Cod fiscal care e bun? Nu am găsit un singur om de la PSD sau ALDE, ALDE cu atât mai puțin, care să ne dea o explicație logică pentru această scamatorie fiscală care va aduce numai rău”, a spus fostul premier Victor Ponta, marți.

Surse: Premierul Mihai Tudose și șeful PSD, Liviu Dragnea, din nou la cuțite

După scandalul iscat de modificările Codului fiscal, premierul nu a mai vrut să-şi asume ordonanţa şi ar fi vrut să paseze Parlamentului acestă problemă. Doar că Liviu Dragnea s-a opus şi l-a făcut pe Tudose să cedeze până la urmă. 

Dacă această ordonanţă privind modificările fiscale nu trece, PSD nu are bani de majorarea salariilor, adică principala promisiune din campania electorală. 

Premierul ar fi vrut să paseze Parlamentului modificările la Codul fiscal.

Guvernul amână din nou ”revoluția fiscală”. Ședința de guvern a fost amânată, din nou, de data aceasta pentru miercuri.

Opinia Consiliului Fiscal exprimată vineri asupra noului pachet legislativ lansat de Guvern este că măsurile propuse comportă „riscuri neobişnuit de mari” şi „pierderi de 5,2 milioane de lei”, astfel că avizează negativ proiectul.

Subiecte în articol: Victor Ponta Liviu Dragnea cod fiscal
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"