Antena 3 CNN Actualitate Totul despre războiul dintre Gabriela Firea şi Violeta Alexandru - VIDEO

Totul despre războiul dintre Gabriela Firea şi Violeta Alexandru - VIDEO

Război cu toate armele între Gabriela Firea și Violeta Alexandru. Primarul General al Capitalei dă de înțeles că Executivul minte atunci când spune că nu mai sunt bani de pensii, salarii și alocații. "Pentru ce sunt puși românii să strângă cureaua? După toate semnalele și precedentele, banii par a fi întreptați către camarila PNL", a scris Firea pe pagina de Facebook. De cealaltă parte, ministrul Muncii îl acuză pe edilul general al Capitalei că a adus Bucureștiul într-o stare ''jalnică''.

Primarul general al Capitalei pune tunurile pe Violeta Alexandru. Gabriela Firea acuză Guvernul Orban că îi sacrifică pe români, pentru a rotunji veniturile unui grup restrâns de interese.

"Nu mai sunt bani de pensii, de salarii, de alocaţii, de spitale, de autostrăzi! După toate semnele şi precedentele, banii par a fi îndreptaţi către camarila PNL. Trebuie să fie şi sponsorii şi susţinătorii lor satisfăcuţi că au ajuns la guvernare! Pe uşa din dos, dar au ajuns! Iar efectele negative le simt toţi, de la copii, la bunici!", a scris Firea într-o postare pe Facebook.

Liberalii ar vrea cu orice preț alegeri anticipate pentru a nu fi nevoiți să-și respecte promisiunea de a crește punctul de pensie și salariile din învățământ, acuză edilul general al Capitalei.

"De aceea vrea alegeri înainte de 1 septembrie, ca să nu deconteze electoral. Pe de altă parte, „opțiunea" de a crește vârsta de pensionare la 70 de ani este o mare înșelătorie. Înșelăciunea din varianta PNL este că, dacă optezi să muncești până la 70 de ani, va trebui să renunți la pensia la care ai dreptul pentru că ai contribuit. Deci te obligă fie să renunți la pensie, fie să renunți la salariu!", subliniază Firea.

Ministrul Muncii a răspuns printr-o rafală de atacuri.

''Bucureştiul condus de o persoană notorie, un star de televiziune se vede cum arată astăzi, starea jalnică, aş spune, starea incalficabilă în care este Bucureştiul astăzi în care s-au cheltuit mai toţi banii pe petreceri şi pe tot felul de vouchere. Cu tot bugetul pe care îl are Bucureşti, ne uităm cu ochiul liber pe stradă şi vedem un Bucureşti murdar'', a spus Violeta Alexandru.

Subiecte în articol: razboi Gabriela Firea
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept