Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Mă bucur că nu sunt singurul nebun care nu a votat povestea ”grotească” cu referendumuri ale lui Iohannis contra PSD

Victor Ponta: Mă bucur că nu sunt singurul nebun care nu a votat povestea ”grotească” cu referendumuri ale lui Iohannis contra PSD

Deputatul PSD Victor Ponta a scris marţi, pe Facebook, că se bucură de faptul că nu este „singurul nebun” care nu a votat şi nu susţine „această poveste inutilă şi grotească (grotescă - n.r.) cu referendumuri ale preşedintelui Klaus Iohannis contra PSD”, social-democratul afirmând totodată că „atâta plăcere sinucigaşă nu a văzut la alt popor”.

 „Mă bucur că nu sunt chiar singurul «nebun» care nu a votat şi nu suţine această poveste inutilă şi grotească (grotescă - n.r.) cu referendumuri ale Preşedintelui contra PSD!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

„Dar sunt foarte îngrijorat pentru România - în timp ce singurele noastre subiecte sunt: dosare, cătuşe, proteste, referendumuri nimeni nu mai dă doi bani pe: economie, fonduri europene, investiţii, sănătate, educaţie, politică externă şi regională!!! Şi o să vedeţi foarte curând care este preţul pe care îl plătim toţi !! Atâta plăcere sinucigaşă nu am văzut la alt popor”, a completat deputatul PSD.

Plenul reunit al Parlamentului a dat aviz favorabil, luni, cu unanimitate de voturi, pentru referendumul declanşat de către preşedintele Klaus Iohannis pe tema justiţiei. La şedinţă nu au fost însă prezenţi toţi parlamentarii.

Subiecte în articol: PSD referendum Victor Ponta Klaus Iohannis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia