Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, mesaj cu subînțeles după reținerea lui Bogdan Olteanu: ”Faptul că în 2008 Alinuța îsi bea cafeluța chiar cu inculpatul este un detaliu irelevant”

Victor Ponta, mesaj cu subînțeles după reținerea lui Bogdan Olteanu: ”Faptul că în 2008 Alinuța îsi bea cafeluța chiar cu inculpatul este un detaliu irelevant”

Victor Ponta a scris, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că nu știe dacă Bogdan Olteanu a luat sau nu bani de la Sorin Ovidiu Vîntu, însă reamintește legăturile viceguvernatorului BNR cu PNL, comentând astfel comunicatul liberalilor de vineri dimineață.

”Bogdan Olteanu a fost Presedintele Camerei Deputatilor din partea PNL si este ( inca) viceguvernator al BNR din partea PNL/ habar nu am daca a luat sau nu bani de la SOV in campania electorala din 2008 - dar sigur eu nu eram atat de apropiat atunci de Olteanu cum erau alti liberali ( de exemplu Gorghiu, Misu Voicu, Atanasiu, Catalin Predoiu, etc)/ si daca s-au dat bani in campanie a fost sa se aleaga si respectivii deputati! Anul trecut in Noiembrie dupa demisia mea s-a vorbit ca Bogdan Olteanu este propunerea PNL pt Premier , in oglinda cu Liviu Voinea propus de PSD ( pana le-a spus clar Dl Iohannis sa termine cu propunerile ca decizia cu Ciolos era luata de mult, inca inainte de "Colectiv")! Olteanu a fost saltat aseara tarziu pentru ceva ce se spune ca a facut in 2008 ( conform normelor democratice si statutului de drept "romanesc") si azi la prima ora, inainte sa bea cafeaua, tovarasa Gorghiu Dej a emis comunicatul de infierare a "coruptului"!!! Faptul ca in 2008 ( cand se petreceau faptele incriminate) Alinuta isi bea cafeluta de dimineata chiar cu "inculpatul" este un detaliu irelevant pentru aceasta cauza! PNL( fost PDL) = PCUS !!!! Qed”, a scris Ponta pe Facebook.

 

Subiecte în articol: Victor Ponta
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM