x close

Premierul Viorica Dăncilă, informații de ultimă oră despre autostrăzi. Ultimatum pentru șeful CNAIR

de D.G.    |    08 Dec 2018   •   10:50
Premierul Viorica Dăncilă, informații de ultimă oră despre autostrăzi. Ultimatum pentru șeful CNAIR foto: Agerpres Exclusiv

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, în emisiunea "be EU" de la Antena 3, că infrastructura României este o preocupare a românilor și că anul acesta ar trebui să se încheie lucrările pentru 100 de kilometri de autostradă.

Citește și: Viorica Dăncilă: Suntem apreciați la Bruxelles și pregătiți pentru preluarea președinției rotative a UE

Viorica Dăncilă afirmă că dacă acești kilometri nu vor fi finalizați, îi va cere demisia directoirului CNAIR.

"Este o dorință firească, am văzut că infrastructura este o preocupare firească. Anul acesta trebuie să terminăm 100 de kilometri de autostradă. Pe 31 decembrie, șeful CNAIR trebuie să vină să îmi spună că sunt finalizați.

Dacă spune că nu sunt gata, pleacă acasă. Am promis acest lucru, trebuie să-l facem. În altă ordine de idei, am scos pe parteneriat public privat București – Comarnic. La sfârșitul lunii ianuarie, îl vom desemna pe cel care va construi această autostradă. Avem 18 solicitări, deja. Sperăm ca în cel mai scurt timp să avem și această autostradă", a spus Viorica Dăncilă, în interviul acordat în exclusivitate, la Bruxelles, jurnalistei Sabina Iosub.

Citește și: Juncker știa că Iohannis a refuzat numirea miniștrilor români. Dăncilă: "Mi-a spus că această situație nu poate să mai continue"

Parteneri
Parteneri
sati