Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Antena 3 DOBOARĂ RECORDURI cu cel mai mare TRICOLOR din lume şi cel mai mare STEAG EUROPEAN

Antena 3 DOBOARĂ RECORDURI cu cel mai mare TRICOLOR din lume şi cel mai mare STEAG EUROPEAN

Antena 3 DOBOARĂ RECORDURI cu cel mai mare TRICOLOR din lume şi cel mai mare STEAG EUROPEAN
Sursa foto: Foto captura Antena 3
25 Mar 2013   •   22:30

Mihai Gâdea a anunţat, în ediţia de luni seară a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3, intenţia postului de televiziune de a stabili două recorduri mondiale:

1. Cel mai mare Tricolor românesc, care se va întinde pe aproximativ şapte hectare. Această iniţiativă vine în sprijinul campaniei Antenei 3 din decembrie 2012, când, în întâmpinarea Zilei Naţionale, jurnaliştii Antenei 1 şi ai Antenei 3 au împărţit steaguri în cele mai importante pieţe din Bucureşti.



2. Cel mai mare steag al Uniunii Europene, care va fi realizat cu ocazia Zilei Europei, în 9 mai.

"Întinderea este uriaşă. Ar fi cel mai mare steag al UE. Bucureştiul şi România vor fi cele mai mediatizate locuri din lume. Astfel, Europa va vedea ca Romania este întradevăr leagănul democraţiei", a subliniat Mihai Gâdea la Antena 3.



Invitată în ediţia de luni luni seară a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3, realizatoarea "La ordinea zilei", Dana Grecu a declarat că iniţiativa de a crea cel mai mare tricolor din lume este "un tribut pe care Antena 3 îl plăteşte românilor din statistici, care nu se văd şi nu se aud".

AICI înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3


×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close