Antena 3 CNN Economic Tânărul milionar care şi-a început afacerea cu minus 10.000 de euro | BizSchool

Tânărul milionar care şi-a început afacerea cu minus 10.000 de euro | BizSchool

Andrei Botiș este un antreprenor de success în domeniul evaluărilor. Evaluează orice, de la imobile, până la companii. Pasiunea și-a descoperit-o încă din copilărie, când măsura terenuri, indiferent că erau ale familiei sau ale vecinilor, cu un compas de doi metri.

Tânărul milionar care şi-a început afacerea cu minus 10.000 de euro | BizSchool
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Bianca Voinea    |    05 Noi 2022   •   10:00

I-au plăcut detaliile exacte, a muncit cu dedicare, indiferent că o făcea pentru alții sau pentru propria-i companie și nu spune niciodată nu. În firma pe care o conduce "NU" este folosit puțin, spre deloc, spune el.

"Uneori îndeplinim task-uri ale clienților care nu țin neapărat de firma noastră, dar în felul acesta știu sigur că am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru el", spune Andrei.

A pornit afacerea cu minus 10.000 de euro, bani care au fost împrumutați de la un cunoscut, dar pe care i-a transformat, în cei 12 ani de activitate, într-o cifră de afaceri de peste un milion de euro.

A făcut și greșeli și s-a “bucurat” de fiecare în parte, pentru că mereu a învățat câte ceva, iar dacă s-a întâmplat să repete una dintre greșeli rezultatele au fost cu mult mai bune decât prima dată.

De altfel, pentru Andrei Botiș curajul de a merge înainte este primordial în afaceri și este sfatul pe care l-ar da oricui își dorește să intre în această lume fascinantă și provocatoare a antreprenoriatului: să aibă curaj să își urmeze visul, indiferent de obstacole sau de greșeli.

Povestea lui o regăsiți în interviul realizat de Bianca Voinea, la BizSchool.

×
Subiecte în articol: BizSchool
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close