Antena 3 CNN Economic Anunțul făcut de Profi care îi interesează pe toți clienții

Anunțul făcut de Profi care îi interesează pe toți clienții

Anunțul făcut de Profi care îi interesează pe toți clienții
de M.Z.    |    21 Apr 2017   •   18:02

Cinci inaugurări de magazin la Bacău, Timişoara, Celaru, Galicea Mare şi Zagon ridică reţeaua Profi la 545 de unităţi, anunţă vineri compania, printr-un comunicat. 

Magazinele deschise, vineri, în localităţile Bacău şi Timişoara funcţionează în format City. Magazinul din Bacău se afla pe Calea Mărăşeşti nr. 4A şi se întinde pe o suprafaţă totală de 366 mp, din care sala de vânzări măsoară 227 mp, în timp ce noua unitate din Timişoara se găseşte pe str. Gării nr.2, cu o suprafaţă totală de 398 mp şi o sală de vânzări de 254 mp. 

Compania va inaugura, sâmbătă, trei unităţi in format Loco. Magazinul din Celaru este situat pe str. Marin Georgescu nr. 132, judeţul Dolj şi dispune de o suprafaţă totală de 374 mp, iar sala de vânzări este de 206 mp. 

Unitatea din Galicea Mare se afla pe str. Craiovei nr. 2, judeţul Dolj şi are o suprafaţă totală de 343 mp, din care sala de vânzări este de 203 mp. 

Cu o suprafaţă totală de 370 mp, din care sala de sala vânzări acoperă 237 mp, unitatea din Zagon, judeţul Covasna, va funcţiona pe str. Principală nr. 121. 

Prin cele 536 de magazine ale sale, prezente în 289 de localităţi, şi cu aproape 12.000 de angajaţi, Profi este reţeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: profi
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close