Bucureştenii îşi pot lăsa gratuit maşina la hotel pe timpul iernii

de Antena3.ro    |    30 Ian 2012   •   21:31
Bucureştenii îşi pot lăsa gratuit maşina la hotel pe timpul iernii Foto: info.linearretail.com

Bucureştenii care nu se încumetă să şofeze pe zăpadă îşi pot caza automobilele în hotelul pentru maşini. Practic, vehiculele vor fi parcate, gratuit, în incinta unui complex de 4 stele. Proprietarii trebuie să le lase însă acolo până pe 27 martie.

Odată înscrierea terminată, maşina este dusă în parcarea păzită a unui hotel de patru stele din Bucureşti. Timp de 60 de zile, proprietarul o poate lăsa gratuit acolo.

"Este vorba despre 150 de locuri de parcare şi probabil se mai pot extinde în cazul că vor fi atât de multe solicitări," a explicat Octavian Lazăr, directorul general al hotelului.

Chiar dacă sunt gratuite, locurile de parcare nu sunt disponibile pentru toţi bucureştenii. Cristian Lemnaru, director ADP Sector 2 a declarat că cei interesaţi sunt rugaţi să vină pe strada Barbu Văcărescu, numărul 164 A, cu cartea de identitate şi talonul maşinii pentru a demostra că sunt locuitori ai sectorului 2.

Oferta e mană cerească pentru ei. Mai ales iarna, când locurile de parcare sunt aproape imposibil de găsit.

Mulţi dintre şoferi au găsit altă soluţie pentru a scăpa de grija locului de parcare: au lăsat maşina acolo unde a fost înzăpezită. Aşteaptă vremea caldă ca să poată să se urce, fără bătăi de cap, din nou la volan.

 
Get Adobe Flash player

x close