Antena 3 CNN Economic Auto Ferrari prezintă imagini în acţiune cu FF, primul său automobil cu tracţiune integrală

Ferrari prezintă imagini în acţiune cu FF, primul său automobil cu tracţiune integrală

Ferrari prezintă imagini în acţiune cu FF, primul său automobil cu tracţiune integrală
Sursa foto: Foto: Worldcarfans.com
08 Feb 2011   •   16:44

Ferrari a făcut publice noi imagini în acţiune ale viitorului model FF, înaintea prezentării sale de la Geneva, demonstrând capabilităţile primului său automobil cu tracţiune integrală pe un drum acoperit de zăpadă, relatează Worldcarfans.com. Una dintre fotografii prezintă un prototip avansat, în timp ce a doua este o imagine a versiunii de serie FF.

Ferrari FF va înlocui modelul de top 612 Scaglietti şi dispune de un nou şasiu, cu suspensie independentă şi frâne ceramice Brembo. Acesta este primul automobil cu tracţiune integrală produs de Ferrari.



Ferrari Four FF Concept dispune de un avansat sistem de tracţiune integrală, denumit Ruote Motrici (4RM). Acesta aruncă majoritatea puterii pe roţile din spate, însă ştie când să o distribuie în partea din faţă a maşinii, mulţumită tehnologiei de „distribuţie predictivă inteligentă a cuplului”.



Sub capotă se găseşte un V12 de 6,3 litri ce produce 485 kW / 651 cp şi 683 Nm, propulsorul fiind conectat la o transmisie cu dublu ambreiaj. FF cântăreşte 1790 kg şi accelerează de la 0-100km/h în 3.7 secunde. Viteza maximă ajunge la 335 km/h, consumul mixt de combustibil este de 15 litri/100km, iar emisiile CO2 sunt de 360g/km. Conceptul Ferrari Four FF va fi prezentat pentru prima oară la Salonul Auto de la Geneva din martie.

Ferrari FF, pe Circuito di Balocco din Italia

 


×
Subiecte în articol: automobil sport
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close