Antena 3 CNN Economic Auto Infotrafic. Un tânăr de bani gata, la un pas de a omorî mai mulţi piteşteni cu bolidul său

Infotrafic. Un tânăr de bani gata, la un pas de a omorî mai mulţi piteşteni cu bolidul său

Infotrafic. Un tânăr de bani gata, la un pas de a omorî mai mulţi piteşteni cu bolidul său
13 Ian 2009   •   09:03

21 de ani, un tătic bogat şi o maşină care poate ajunge la 200 de km pe oră fără efort. Cam acesta este profilul unui tânăr de bani gata care a fost la un pas să omoare câţiva piteşteni. Individul a fost somat de poliţişti să tragă pe dreapta, pentru că avea numerele expirate. Nu i-a luat în seamă şi aşa a început o goană nebună pe străzile Piteştiului. Din fericire, singurul rănit a fost orgoliul tânărului.
Poliţiştii piteşteni au vrut să-l oprească pe şofer, în trafic, ca să-i ceară socoteală pentru că umbla cu numere de înmatriculare expirate. "Nu a înţeles să oprească la semnalul regulamentar al poliţiei, a fugit, s-a procedat la urmărirea acestuia", a declarat comisar Dănuţ Dinu, Poliţia Rutieră Piteşti.
În goana nebună, bărbatul, care se afla în maşină şi cu soţia sa, nu a ţinut cont nici de viaţa acesteia, dar nici de pietoni sau de ceilalţi şoferi care se aflau pe stradă. Un angajat al Administraţiei Domeniului Public a fost la un pas de a sfârşi sub roţile bolidului.
Acum, teribilistul va trebui să suporte consecinţele acţiunii sale. Şoferul va deveni pieton şi va fi cercetat penal pentru conducere cu numere expirate, distrugere dar şi pentru faptul că a pus în pericol viaţa atâtor oameni nevinovaţi.
O poveste de dragoste cu final în flăcări a avut loc în judeţul Constanţa. Un tânăr din localitatea Ovidiu, abia părăsit de prietenă, a stropit maşina rivalului cu benzină şi apoi i-a dat foc. La doar 16 ani tânăra a reuşit să dea peste cap viaţa a doi tineri din Medgidia. Mai întâi s-a îndrăgostit de unul dintre ei. I-a trecut însă repede. L-a părăsit şi a plecat cu altul. Ba chiar se pregăteau să îşi oficializeze relaţia.
"Au venit cuscrii de la Medgidia la mine, să mâncăm, să bem. A spart parbrizul din faţă, au spart geamul, au aruncat benzină şi au fugit", spune viitorul socru. Petrecerea s-a sfârşit când oamenii au văzut maşina în flăcări. Au sunat la 112 şi au chemat pompierii. Păgubiţii au şi un suspect: iubitul părăsit.
"Deodată văd că iese fratele meu din casă şi a intrat înăuntru şi a spus că arde maşina. Îi bănuiesc pe ăştia care le-am luat eu nora lor", povesteşte actualul iubit. Pompierii au reuşit să stingă focul după aproape o oră. Dacă se va dovedi că piromanul de ocazie este chiar fostul iubit, acesta va trebui să suporte pagubele produse. Mai mult se va alege şi cu dosar penal pentru incendiere.
Observator

×
Subiecte în articol: Pitești masina in flacari
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close