Antena 3 CNN Economic Companii Ce GIGANT ar putea veni la Jucu, în locul celor de la Nokia. Fondatorul acestei companii e unul din MILIARDARII lumii

Ce GIGANT ar putea veni la Jucu, în locul celor de la Nokia. Fondatorul acestei companii e unul din MILIARDARII lumii

Ce GIGANT ar putea veni la Jucu, în locul celor de la Nokia. Fondatorul acestei companii e unul din MILIARDARII lumii
de O.P.    |    10 Ian 2014   •   12:39

O firmă din industria lemnului şi mobilei ar putea deschide o unitate de producţie în Parcul Industrial Tetarom 3 din comuna clujeană Jucu, afirmă consilierul judeţean PSD Remus Lăpuşan, surse din mediul economic clujean spunând că ar fi vorba despre grupul suedez Ikea.
"Suntem într-o fază destul de avansată şi, în momentul în care Parcul Industrial Tetarom 3 din comuna Jucu va fi extins cu 24 de hectare, există un investitor străin care să vină să investească şi să înfiinţeze o unitate de producţie. Este vorba despre o firmă din industria lemnului şi mobilei, care va crea circa 400 de locuri de muncă.

Autorităţile judeţene discută extinderea Parcului Industrial Tetarom 3 printr-un transfer de teren cu o suprafaţă de 24 de hectare de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj către Tetarom. Cred că în acest an vom realiza extinderea", a spus Lăpuşan, fără a oferi alte detalii privind identitatea firmei respective.

Surse din mediul economic clujean au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că ar fi vorba despre producătorul suedez de mobilă Ikea.

×
Subiecte în articol: ikea
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close