x close

Decizie neaşteptată. Un hipermarket Carrefour din Bucureşti se închide

de M.Z.    |    08 Ian 2018   •   13:36
Decizie neaşteptată. Un hipermarket Carrefour din Bucureşti se închide 418

Galeria comercială Vitantis Shopping Center, situată în sud-estul Capitalei, în sectorul 4, va fi închisă gradual în primul trimestrul din 2018, a anunţat Revetas Capital, proprietarul centrului comercial.

”Revetas colaborează îndeaproape cu principalii chiriaşi pentru a închide gradual galeria comercială în primul trimestru din 2018. Galeria comercială este ancorată din punct de vedere comercial de existenţa hipermarketului Carrefour, care va înceta să funcţioneze începând cu data de 15 ianuarie. Celelalte unităţi comerciale (printre care Praktiker, Casa Rusu, Diego) vor continua să funcţioneze ca şi până acum, aspect justificat de performanţele înregistrate de către acestea, dar şi de cererea mare existentă pe piaţă pentru bunurile şi serviciile oferite”, a precizat compania.

Revetas Capital Advisors a anunţat că Vitantis Shopping Center va trece printr-o restructurare substanţială, inclusiv o reconversie parţială a utilizării actuale. Centrul a fost inaugurat în septembrie 2008 şi a reprezentat, la momentul respectiv, cel mai mare proiect de retail din Bucureşti, având peste 36.000 mp de suprafaţă închiriabilă. Proiectul a fost achiziţionat în 2014 de către Revetas Capital Fund 1, un fond de investiţii imobiliar axat pe centrul şi estul Europei.

Decizia se materializează ca reacţie atât la schimbările consistente survenite în mediul micro si macro de retail, cât şi la impactul comerţului on-line asupra comportamentului de cumpărare din întreaga industrie, a menţionat compania.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

mall carrefour
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati