Antena 3 CNN Economic Companii Netflix ia măsuri de protecție pentru a împiedica copiii să vizioneze anumite filme neadecvate vârstei

Netflix ia măsuri de protecție pentru a împiedica copiii să vizioneze anumite filme neadecvate vârstei

Netflix sporește măsurile de securitate, pentru a împiedica copiii să vizioneze filme neadecvate vârstei.

Netflix ia măsuri de protecție pentru a împiedica copiii să vizioneze anumite filme neadecvate vârstei
07 Apr 2020   •   22:35

Odată cu creșterea numărului de copii care folosesc platforma de streaming, Netflix a hotărât să cenzureze anumite titluri de filme și să oblige adulții să folosescă o parolă înainte de a da play la un film cu limită de vârstă.  

Compania a declarat că părinții vor putea să scoată anumite filme de pe profilul copiilor lor și să controleze opțiuniile celor mici, informează Reuters. 

Decizia a fost luată pentru a câștiga încrederea părințiilor, care încercă să găsescă modalități de a limita și a controla filmele și serialele vizionate de copii, în această perioadă în care cei mici stau mai mult timp în fața ecranelor. 

În urma izolării, din ce în ce mai multe familii aleg să folosescă servicii de streaming online iar Netflix a înregistrat un număr mare de noi utilizatori. Cu toate aceste, pentru programele dedicate copiilor, părinții par să aibă mai multă încredere în YouTube Kids. 

 

×
Subiecte în articol: Netflix copii
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close