Antena 3 CNN Economic Companii (P) Livrarea la domiciliu gratuită pe www.Carrefour-Online.ro în perioada 30 iunie – 14 iulie

(P) Livrarea la domiciliu gratuită pe www.Carrefour-Online.ro în perioada 30 iunie – 14 iulie

(P) Livrarea la domiciliu gratuită pe www.Carrefour-Online.ro în perioada 30 iunie – 14 iulie
30 Iun 2014   •   11:34
La numai o lună după lansarea serviciului de plată prin ramburs, Carrefour România extinde beneficiile pentru utilizatorii platformei Carrefour Online. Astfel, în perioada 30 iunie - 14 iulie, clienţii www.Carrefour-Online.ro se vor putea bucura de livrarea gratuită a produselor la domiciliu sau la birou, indiferent de cantitatea comandată.

Noul serviciu vine în completarea beneficiilor pe care Carrefour România le oferă utilizatorilor platformei www.Carrefour-online.ro.

 „La aproape un an după ce am lansat în premieră singurul hypermarket online din ţară, și în plină aniversare a 13 ani Carrefour pe piaţa din România, am dorit să le oferim românilor un cadou special. Începând de astăzi și până pe 14 iulie, aceştia pot apela la serviciul de livrare gratuită a produselor noastre.  La Carrefour-Online.ro, acordăm o atenție deosebită nevoilor clienților noștri, motiv pentru care căutăm în mod continuu să ne îmbunătățim serviciile puse la dispoziția acestora,  precum și gama de produse disponibilă.”, a declarat Radu Butufei, Director E-Commerce al Carrefour România.



·         Carrefour-Online.ro propune o gamă variată de peste 15.000 de produse din categorii precum cele alimentare și de larg consum, electrocasnice și IT&C;

·         clienții pot alege ziua și intervalul orar pentru livrarea produselor;

·         plata se poate realiza online, prin card, sau la livrarea comenzii, ramburs;

·         livrarea la domiciliu se realizează pe suprafața orașului București și zonele limitrofe;

·         Call Center-ul dedicat este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la numărul 0800.0800.02



×
Subiecte în articol: Carrefour
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close