Antena 3 CNN Economic Companii (P) Noua colecție de vară TeX 2014, în hipermarketurile Carrefour din ţară

(P) Noua colecție de vară TeX 2014, în hipermarketurile Carrefour din ţară

(P) Noua colecție de vară TeX 2014, în hipermarketurile Carrefour din ţară
15 Mai 2014   •   12:46

Carrefour România a lansat astăzi, 15 mai, noua colecţie de vară TeX, brand distribuit exclusiv în rețeaua de magazine Carrefour. Pentru a marca lansarea noii colecţii, hipermarketurile Carrefour din ţară vor găzdui prezentări de modă în ziua de vineri, 16 mai.

Până pe 28 mai, noua colecție TeX vine cu oferte atrăgătoare pentru piesele vestimentare pentru sezonul cald. Colecţia se adresează întregii familii, oferind o gamă variată de haine și accesorii destinate oricărei situații, de la birou, la plimbări în oraș sau ieșiri la plajă. Culorile pastelate predomină în colecţia de vară, fiind potrivite atât pentru părinți, cât și pentru cei mici.

Colecția TeX conține și articolele vestimentare ce sunt realizate din bumbac organic, fără colorant alergen sau toxic pentru om și mediu, oferind o calitate superioară și confort celor care le poartă.

Colecţia cuprinde mai multe linii:
TeX Basic - ținute de zi, comode, ce cuprind pantaloni, tricouri, cămăși, jachete
TeX Casual - o categorie pentru persoanele mai puțin formale, care caută confortul
TeX Sport - produse sport cu o calitate ridicată a materialelor: țesături anti-perspirante și rezistente la uzură
TeX Lenjerie - gama de lenjerie care se adresează atât femeilor și bărbaţilor, cât și copiilor, produsele fiind realizate din materiale de o calitate superioară, disponibile sub forma mai multor modele atractive
TeX Nightwear (pijamale) - îmbrăcăminte pentru noapte, din material plăcut și confortabil
TeX Baby - colecția TeX pentru copii și nou-născuți

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienți din Europa, Asia și America Latină. În România, Grupul Carrefour numără 150 de magazine dintre care: 25 de hipermarket-uri „Carrefour”, 80 de supermarket-uri „Market”, 44 de magazine de proximitate „Express” și 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

×
Subiecte în articol: Carrefour
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close