Antena 3 CNN Economic Companii Reacţia oficială a reprezentanţilor McDonald's după ce un restaurant McDonald's din Spania ar fi interzis vânzarea produselor către români și ţigani

Reacţia oficială a reprezentanţilor McDonald's după ce un restaurant McDonald's din Spania ar fi interzis vânzarea produselor către români și ţigani

Reacţia oficială a reprezentanţilor McDonald's după ce un restaurant McDonald's din Spania ar fi interzis vânzarea produselor către români și ţigani
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de S.T.    |    11 Sep 2017   •   13:31

Reprezentanții lanțului de restaurante McDonald's au reacționat după ce un restaurant McDonald's din Spania a interzis vânzarea produselor către români și ţigani.

McDonald's a cerut scuze pentru plasarea unui afiș scandalos la unul dintre restaurantele sale.

În afișul pus în vestiar, un manager a cerut angajaților săi să nu servească țigani și români pentru că ar putea fi păcăliți.

Angajații au fost instruiți cu privire la cele mai frecvente metode de înșelătorie, printre care cea cu bancnote false sau cea cu „restul de bani”, când clientul plătește cu o bancnotă mare, iar când vânzătorul îi dă restul cere înapoi bancnota inițială, spunând că are una mai mică, fără să înapoieze însă restul.

În plus, angajaților li se mai recomandă să cheme poliția ori de câte ori situația o cere.

Compania a precizat că decizia de a pune respectivul afiș în vestiar aparține unui manager care nu a respectat instrucțiunile din partea companiei.

Secretariatul țiganilor a solicitat justiția să acționeze, considerând că acesta este un caz de discriminare.

Subiectul a explodat în rețelele sociale în urmă cu câteva zile, când un utilizator a răspândit o fotografie a afișului.

 

 

 

×
Subiecte în articol: tigani Spania McDonald's afis tigani romani
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close