Antena 3 CNN Economic Companii Wizz Air a lansat cea mai mare campanie de recrutare din istoria sa

Wizz Air a lansat cea mai mare campanie de recrutare din istoria sa

Wizz Air a lansat cea mai mare campanie de recrutare din istoria sa
Sursa foto: Foto: Wizz Air/ Facebook
28 Sep 2017   •   12:50

Compania aeriană Wizz Air a lansat campania de recrutare #IamWIZZcrew, cu oportunităţi disponibile de-a lungul reţelei sale extinse, potrivit unui comunicat al operatorului aerian. 

Wizz Air va crea în 2018 aproape 1.300 de locuri de muncă noi, după 13 ani de consolidare a poziţiei de lider pe piaţa din Europa Centrală şi de Est. De asemenea, sunt prevăzute ca 21 de aeronave de generaţie nouă, Airbus A320 şi Airbus A321, să se alăture flotei până la finalul anului 2018, au declarat reprezentanţi ai companiei. 

Oportunităţile de carieră vor fi mărite prin organizarea a peste 400 de noi sesiuni de recrutări, atât pentru piloţi, cât şi pentru echipaje de zbor, campanii ce au început deja şi care se vor derula până la finalul anului viitor, în peste 25 de ţări europene. 

Alături de pachetele de compensaţii şi beneficii atractive, Wizz Air oferă opţiunea de pachete personalizate de lucru pentru piloţii săi: copiloţii şi piloţii pot călători uşor spre casă folosind vasta reţea Wizz formată din peste 550 de rute şi se pot stabili în oricare dintre cele 28 de baze, din 15 ţări, de-a lungul Europei. 

'Wizz Air este deja una dintre cele mai de succes companii aeriene din Europa şi continuă să crească la o rată de două cifre pe piaţă. Până în 2024, flota noastră este planificată să se dubleze cel puţin, ceea ce va aduce o mulţime de oportunităţi tuturor angajaţilor Wizz din prezent, dar şi viitorilor colegi, de a-şi construi o carieră în aviaţie, în cadrul celei mai mari companii aeriene low-cost din Europa Centrală şi de Est. Wizz Air se mândreşte cu o echipă de colegi care formează unele dintre cele mai bune echipaje din domeniu', a declarat Jozsef Ujhelyi, Wizz Air Chief Flight Operations Officer. 

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est. Operează o flotă de 85 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă peste 550 de rute de la 28 de baze, asigurând conexiunea între 142 de destinaţii din 43 de ţări. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close