Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Alege-ți decolteul ideal al rochiei de mireasă

Alege-ți decolteul ideal al rochiei de mireasă

Decolteul rochiei tale de mireasă este unul dintre multele detalii de luat în considerare și unul dintre cele mai importante.

Alege-ți decolteul ideal al rochiei de mireasă
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Iun 2023   •   15:54

Ar trebui să alegeți un decolteu confortabil, măgulitor, care să se potrivească aspectului din ziua nunții și să vă accentueze silueta, la fel cum ați alege silueta rochiei de mireasă. Un decolteu îmbunătățește foarte mult o rochie de mireasă și îi poate schimba starea de spirit de la tradițional la senzual, la modern sau chiar și la clasic. Cu atât de multe posibilități, alegerea unui decolteu poate părea descurajantă, dar puțină informație poate ajuta foarte mult.

Care sunt cele mai populare decolteuri rochii de mireasă? Decolteul tradițional, foarte măgulitor și nu se demodează niciodată, este unul dintre cele mai populare decolteuri. Cu toate acestea, dacă îți dorești un nou look inspirat de tendințele din ziua de azi, decolteurile în V adânci, decolteurile siluete și decolteurile țestoase sunt la modă chiar acum.

Decolteul rochiei de mireasă

Probabil cel mai atrăgător decolteu este decolteul adânc, care este creat pentru miresele care doresc să facă un semn șic din cap către covorul roșu. Acest decolteu adânc vă alungește cadrul și obține un efect de slăbire prin atragerea ochiului în sus. De asemenea, decolteurile adânci în V vin în multe variante. Alegeți dintre rochii de mireasă cu decolteuri adânci în formă de inimă, decolteuri în V adânc sau modele moderne înclinate. Puteți alege o rochie cu mâneci mai lungi sau una cu mai multă acoperire în spate pentru a compensa acest decolteu senzual și a găsi un echilibru între tradițional și modern.

Decolteu în formă de inimă

Având în vedere că seamănă cu o inimă și este unul dintre cele mai populare și clasice decolteuri, este perfect pentru nunta ta. Decolteul în formă de inimă are o cădere delicată, moderată în centrul corsetului, creând iluzia unei linii subțiri care parcurge mijlocul corpului. Pentru miresele de toate formele și mărimile, acest decolteu este întotdeauna o alegere atemporală, sexy și măgulitoare și poate fi purtat cu mâneci sau bretele pentru un sprijin suplimentar. Esența stilului românesc, cu un decolteu tradițional în formă de inimă, bretele spaghete cu mărgele delicate și ornamente din dantelă organică. Această rochie frumoasă are mâneci de bluzon ușoare, detașabile din dantelă și tul, permițându-vă să alegeți două stiluri într-unul singur.

Decolteu în V

Pentru persoanele care doresc să pară a avea un trunchi mai lung, fie că este vorba de o scufundare subtilă sau dramatică, o rochie cu decolteu în V este perfectă. Acest design este pentru un plus de flare și sprijin.

Decolteul în V este decolteul rochiei de mireasă, deoarece acoperă toate bazele. Este ideal pentru miresele cu bustul cupei B și C și adaugă înălțime, ceea ce îl face măgulitor pentru miresele mijlocii până la scurte. Gâtul în V poate să cufunde sau să se termine senzual acolo unde începe decolteul, mai ales măgulitor pentru sânii mici și este, de asemenea, o alegere bună dacă aveți clavicule largi sau proeminente.

În funcție de nivelul de acoperire dorit, acest decolteu poate fi subestimat sau îndrăzneț și completează o varietate de modă de nuntă, de la tradițional la modern. Acest decolteu tradițional este combinat cu o siluetă de coloană simplă. Pentru un aspect unificat, un decolteu larg în V este completat de un spate în V. Cu bretelele largi măgulitoare, cusăturile discrete și nasturii minusculi acoperiți cu material textil de pe fustă, această rochie de mireasă este ușor superbă în orice fel. Cu toate acestea, poate fi combinat și cu elemente mai contemporane, precum dantelă, pentru a ieși cu adevărat în evidență. Un decolteu înalt, asociat cu mâneci lungi poate fi un plus de design minunat la o rochie de mireasă de iarnă.

Un design din dantelă creează iluzia aplicațiilor florale plutitoare care sunt poziționate strategic în jurul siluetei pentru a modela silueta. Este o imagine frumoasă datorită decolteului înalt cu adâncime în centru, care este completat de mâneci lungi din dantelă. Spatele gol adaugă și mai multă dramă. Cu designul său aproape, dar nu chiar de pe umăr, care se scufundă în mijloc pentru a scoate în evidență umerii, decolteul portret creează un aspect regal. Creează rochia de mireasă ideală pentru mireasă care dorește să pară și să se simtă că o regina în ziua lor specială, atunci când este asociată cu o fustă plină de balerină. 

Decolteu direct

O croială care alunecă fără efort peste piept este un decolteu drept. Acest decolteu arată bine pe o varietate de forme ale corpului, dar arată deosebit de bine la doamnele cu umerii largi. Clavicile și decolteul dumneavoastră vor fi accentuate de această croială modernă. Frumoasa dantelă florală, mâneci fără umeri, un decolteu drept și nasturi acoperiți cu material textil pe lungimea unei uimitoare rochii în formă de A. Când aluneci pe culoar, fusta ta din tul va străluci cu aplicații de dantelă accentuate de paiete, oferindu-ți un aspect cu adevărat fermecat.

Alegerea unei rochii de mireasă decolteului

Există o varietate de decolteuri din care să alegeți, inclusiv, portret, un umăr și gât. Secretul pentru a alege decolteul perfect pentru tine este să iei în considerare ce te face să te simți bine, cât de mult sprijin ai nevoie și cât de modestă vrei să pari.

Este esențial să aveți o minte deschisă în timp ce faceți cumpărături și să încercați o gamă largă de stiluri de decolteu pentru a vă ajuta să luați o decizie. Vorbește cu o croitoreasă sau cu stilistul tău de mireasă dacă îți place o rochie, dar nu adori decolteul, pentru a vedea dacă pot fi făcute modificări. Frecvent, o acoperire suplimentară în timpul ceremoniei poate fi asigurată cu un bolero, body, wrap sau șal, după cum este necesar.

Un decolteu în V sau un decolteu în formă de inimă poate fi destul de atrăgător dacă sunteți o mireasă de mărime plus care caută un decolteu pentru a oferi sprijin și o potrivire superbă. Bretelele și o rochie cu o inserție iluzie sau un decolteu cu iluzie completă pot servi, de asemenea, pentru a oferi sprijin.

Indiferent de decolteul pe care îl alegi, a avea un corset bine construit este esențial pentru a te simți în siguranță și în largul tău în rochia ta. Acordați atenție lucrurilor precum și pentru rochii mireasă ieftine care vă permite să purtați lenjerie intimă pentru mai mult sprijin.

Decolteul ideal al rochiilor de mireasă

În ziua nunții, toată lumea te va urmări din cap până în picioare. Cu toate acestea, fotografi, vizitatori și, desigur, partenerul tău de viață se vor concentra în special asupra feței și gâtului tău. Din acest motiv, decolteurile rochiei de mireasă sunt importante. Considerați-le drept cadrul care înconjoară un portret, un element crucial care poate evidenția rochia. Decolteul ideal al rochiei de mireasă depinde de o serie de elemente, inclusiv dimensiunea bustului, înălțimea, structura umerilor și altele.

Decolteul inimă este cel mai preferat pentru rochiile de mireasă

A fost conceput cu curbele superioare ale unei inimi în minte și are, de asemenea, o poveste dulce de origine. Ajută miresele cu decolteuri pline și prelungește decolteurile scurte. Decolteurile cu inimă sunt frecvent utilizate pe corsetele pentru a da tuturor formelor un aspect cochet.

Decolteul asimetric al rochiei de mireasă

Decolteul asimetric, care acum este popular pe piste și se potrivește de minune cu tendința actuală pentru rochiile de mireasă minimaliste, ramele largi, umerii și clavicula sculpturale frumos și poate face, de asemenea, decolteurile enorme să pară oarecum mai mici. Ținutele cu un singur umăr pot fi, de asemenea, visătoare și romantice. Luați în considerare o rochie de șifon ușoară, cu un decolteu melancolic cu un singur umăr și corset drapat de inspirație greacă.

Rochie de mireasă cu mâneci fără umeri

Este romantic și seducător să-ți evidențiezi clavicula și umerii cu un decolteu decoltat. Dar ai grijă, miresele cu decolteuri mici până la medii ar trebui să opteze pentru această înfățișare. Acest decolteu este ideal pentru decorarea cu un colier de neprețuit și, de asemenea, echilibrează denivelările medii, mari și corpurile în formă de pară.

Tradiționalul: o rochie de mireasă cu decolteu în V

Rochia de mireasă cu decolteu în V este excelentă pentru miresele cu cupe mai mari, în timp ce decolteul său atemporal flatează toate decolteurile. În plus, creează percepția de înălțime, pe care majoritatea oamenilor o apreciază. De la rochii de mireasă prințesă la rochii de mireasă sirenă, linie A și stiluri de teacă, se folosește decolteuri în formă de V. Dacă vrei să vezi cum apare un anumit colier cu decolteul pe care l-ai ales în ziua de vis, nu uită să-l aduci cu tine.

Decolteuri de rochii de mireasă pentru tipul tău de corp

Ai purtat vreodată ceva care a fost în mod clar greșit pentru tine? Este probabil să nu fi fost modelată sau potrivită pentru tipul tău de corp. Este necesar să găseșți mai multe decolteuri rochii de mireasă care să te flateze. Găsirea siluetei ideale poate părea a fi cea mai importantă, dar și decolteurile sunt cruciale.

Să începem prin a-ți determina tipul de corp. Poate fi unul dintre acestea sau o combinație a celor două. Am pus aceste forme împreună pentru că unele dintre ele sunt legate. Triunghiurile inversate au umeri largi, piept mai plat și șolduri înguste, în timp ce formele de pere au șolduri mai mari și umeri mai largi. Coloanele slabe au șolduri și funduri înguste, busturi mai mici și umeri mai îngusti. Formele dreptunghiulare au umerii largi, drepți și o talie mai mică, mai puțin definită. Formele coloanei slabe și dreptunghiului sunt aproape aceleași, cu toate acestea formele corpului dreptunghiului sunt puțin mai largi. Putem selecta un decolteu pentru a vă îmbunătăți clavicula și umerii odată ce stabilim grupului căruia îi aparține tipul dumneavoastră de corp.

Tipurile de corp de clepsidră au șolduri mai pline și busturi mai pline. Bustul și șoldurile dumneavoastră vor distorsiona forma indiferent de cât de largi sau subțiri sunt umerii, subliniindu-vă astfel bustul, V, sau orice variantă a decolteului iubit funcționează perfect. În plus, decolteurile bărci prezintă o claviculă proeminentă și un decolteu. Aproape orice tip de silueta este disponibilă pentru fizicul tău. Arăți cel mai bine în rochii de tip sirenă sau fit-and-flare.

Rochiile tip sirenă îți evidențiază curbele datorită modului în care ești construită

Busturile pline, taliile mai mici și fundul și șoldurile mai mari sunt caracteristicile formelor de clepsidră. Sună minunat, totuși există câteva greșeli de care trebuie să nu faci în timp ce folosești acest formular. Umerii ascuțiți vă fac sânii și umerii mai largi și mai plini, ceea ce va distruge echilibrul taliei și șoldurilor bine definite. În plus, ar trebui să evitați stilurile de teacă, deoarece liniile drepte ale fustei vă vor face talia mai mică. Puteți face compromisuri cu o cămașă fără mâneci care are un decolteu înalt care nu vă ascunde bustul.

Decolteuri în formă de măr

Aceste tipuri de corp tind să fie mai rotunjite, cu trunchi și bicepși mai plini. Găsirea fustelor care să atragă atenția de la centrul tău este crucială, deoarece acest tip de corp are șoldurile și o talie mai puțin definite. Ai adesea brațe mai subțiri, picioare subțiri și șolduri înguste. Ar trebui să alegeți decolteuri adânci, pătrate sau în formă de inimă pentru a atrage accent pe sânul și trunchiul mai plin, care sunt de obicei. Atunci când porți o rochie de bal mare, decolteurile fără bretele echilibrează cantitatea de piele afișată, asociindu-le cu fuste voluminoase. Decolteurile pătrate dau o atmosferă de prințesă, în ciuda faptului că nu este un decolteu obișnuit al rochiei de mireasă. Rochiile Empire, liniile A, rochiile teacă și rochiile de bal prelungesc silueta.

Țînând departe de materialele din talie, benzi groase și orice decorațiuni pentru talie. Pentru că nu există prea multă definiție acolo, scopul este de a atrage atenția de la talie și șolduri. Rochia ideală de mireasă ar trebui astfel să le omite pentru a vă completa în mod eficient silueta.

Decolteuri în formă de pară

Șoldurile și coapsele sunt adesea mai pline la tipurile de corp în formă de pară. Deoarece umerii și busturile sunt mai mici decât șoldurile datorită formelor lor mai înguste. Când ai această formă a corpului, poți slăbi șoldurile în timp ce slăbești umerii. Sunt de dorit mânecile largi, decolteurile cu barcă și decolteurile care dezvăluie clavicula și lățimea umerilor.

Pentru forme de pere, cum ar fi iubitele fără bretele, decolteurile rochiilor de mireasă care îmbunătățesc bustul arată minunat, dar s-ar putea să nu fie întotdeauna cele mai confortabile. Este crucial să te asiguri că te simți în largul tău imediat ce îți îmbraci rochia de mireasă. La urma urmei, o porți toată ziua. Rochiile în formă de A, fustele înalte-joase sau rochiile de tip sirenă cu decolteuri adecvate sunt cele mai bune alegeri pentru miresele în formă de pară.

Rochiile cu talie scăzută trebuie evitate deoarece îți evidențiază șoldurile mai late. În plus, indiferent dacă corsetul este păstrat de bază și atrăgător sau decorațiunile sunt peste tot, volanele și mărgelele grele în jurul taliei și șoldurilor ar trebui evitate. Prea multe ornamente pe fustă pot diminua obiectivul de a atrage atenția asupra secțiunii mediane și în sus.

Decolteuri în formă de triunghi inversat

O formă de corp de triunghi inversat este complet opusul unei forme de pară. Acest tip de corp are umerii extraordinar de largi, care sunt de fapt mai largi decât șoldurile. Că rezultat, jumătatea ta superioară este mai mare decât talia și jumătatea inferioară. Talia și șoldurile nu au prea multă definiție, așa că cel mai bine este să-ți defineșți talia folosind o centură. Formă corpului triunghiului inversat este ideală pentru decolteurile rochiilor de mireasă, cu bretele largi și decolteuri în V, în special pentru decolteurile în V adânci.

Scopul este de a vă îngusta umerii în timp ce formăți linii verticale care echilibrează lățimea șoldurilor. Secțiunea mediană poate fi conturată prin definirea taliei cu o centură groasă și umerii tăi nu vor apărea la fel de largi dacă faci asta.

Evitați decolteurile tip barcă și decolteurile cu volanuri. Acestea vă evidențiază umerii largi, mai degrabă decât dorința de subțire. Dacă trebuie să purtați bretele spaghetti, alegeți o rochie de bal, o linie A cu mai multă plenitudine sau un stil fit-and-flare. Deoarece doriți să adăugați volum șoldurilor, rochiile fără mâneci cu fuste precum trompetă sau sirenă nu sunt cea mai bună alegere.

Pentru forme de coloane/dreptunghi, decolteuri

Deoarece aceste două tipuri de fizice sunt atât de asemănătoare, le-am combinat. Măsurile umărului și șoldului sunt aceleași la femeile cu această formă. Talia are o definiție foarte mică sau deloc, totuși bustul tău poate varia de la mic/plat la mediu la bust. Corpul tău este în de formă dreptunghiulară, așa că adăugarea de definiție, conturarea cu o talie strânsă și trasarea liniilor verticale cu decolteul va ajută să-i dea un aspect frumos. Pentru acest stil, decolteurile rochiei de mireasă cu scop, fără umăr și cu decolteu în V funcționează bine. Aceste decolteuri vor funcționa bine cu silueta potrivită a fustei pentru a vă oferi aspectul perfect în ziua nunții.

Pentru a-ți defini talia, rochia ta de mireasă trebuie să aibă o talie strânsă

Stilurile de teacă, decorațiunile evidente ale taliei, cum ar fi o centură groasă sau o curea cu bijuterii și rochiile fără bretele cu fuste strânse sunt câteva lucruri de care să feriți cu o formă de coloană sau dreptunghiulară.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close