Antena 3 CNN Economic Daily Income. De ce ar fi Tăriceanu un premier bun şi pe plan economic

Daily Income. De ce ar fi Tăriceanu un premier bun şi pe plan economic

Daily Income. De ce ar fi Tăriceanu un premier bun şi pe plan economic
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    05 Noi 2014   •   10:34

Călin Popescu-Tăriceanu este un premier aşteptat şi din punct de vedere al mediului de afaceri, iar până acum, din postura de preşedinte al Senatului, a condus ţara într-un mod echilibrat, apreciază antreprenorul Ilan Laufer.

 
"Din punct de vedere al mediului de afaceri este un premier mult aşteptat Călin Popescu-Tăriceanu, care a condus ţara într-un mod bun şi ne dorim să revină. (...) Ar fi singurul premier liberal după 1989", a spus Ilan Laufer, antreprenor, miercuri, la emisiunea Daily Income, de la Antena 3.
 
Pe plan politic, mai spune Ilan Laufer, propunerea lui Victor Ponta ca Tăriceanu să fie premier - în cazul unui succes al şefului PSD la alegerile prezindenţiale - arată că actualul şef al Guvernului nu este însetat de putere.
 
"Prin nominalizarea sa (a lui Călin Popescu-Tăriceanu - n.r.), Victor Ponta demonstrează din nou că nu este însetat de putere şi că doreşte separarea puterilor în stat. Ar fi un premier responsabil cu care Victor Ponta are o relaţie mai veche, au demonstrat că pot lucra împreună şi este un om care doreşte refacerea USL", a apreciat antreprenorul.
 
De asemenea, Ilan Laufer mai spune că îl apreciază pe Tăriceanu şi pentru modul în care a condus Senatul, dar şi pentru cum s-a raportat la relaţia cu preşedintele. 
 
"Călin Popescu-Tăriceanu este un om foarte echilibrat, care a condus Senatul României în ultimele luni şi a demonstrat că se poate face acest lucru şi pe o cale de negociere normală, şi pe cale de mediere, nu pe una a scandalului şi conflictului. Apreciez foarte mult ce a făcut ca prim-ministru, a reuşit să-i ţină piept şi lui Traian Băsescu", a încheiat Ilan.

Citiţi şi Victor Ponta: Călin Popescu Tăriceanu, cea mai bună variantă de premier
 

×
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close