Daily Income. De ce ar fi Tăriceanu un premier bun şi pe plan economic

de M.Z.    |    05 Noi 2014   •   10:34

Călin Popescu-Tăriceanu este un premier aşteptat şi din punct de vedere al mediului de afaceri, iar până acum, din postura de preşedinte al Senatului, a condus ţara într-un mod echilibrat, apreciază antreprenorul Ilan Laufer.

 
"Din punct de vedere al mediului de afaceri este un premier mult aşteptat Călin Popescu-Tăriceanu, care a condus ţara într-un mod bun şi ne dorim să revină. (...) Ar fi singurul premier liberal după 1989", a spus Ilan Laufer, antreprenor, miercuri, la emisiunea Daily Income, de la Antena 3.
 
Pe plan politic, mai spune Ilan Laufer, propunerea lui Victor Ponta ca Tăriceanu să fie premier - în cazul unui succes al şefului PSD la alegerile prezindenţiale - arată că actualul şef al Guvernului nu este însetat de putere.
 
"Prin nominalizarea sa (a lui Călin Popescu-Tăriceanu - n.r.), Victor Ponta demonstrează din nou că nu este însetat de putere şi că doreşte separarea puterilor în stat. Ar fi un premier responsabil cu care Victor Ponta are o relaţie mai veche, au demonstrat că pot lucra împreună şi este un om care doreşte refacerea USL", a apreciat antreprenorul.
 
De asemenea, Ilan Laufer mai spune că îl apreciază pe Tăriceanu şi pentru modul în care a condus Senatul, dar şi pentru cum s-a raportat la relaţia cu preşedintele. 
 
"Călin Popescu-Tăriceanu este un om foarte echilibrat, care a condus Senatul României în ultimele luni şi a demonstrat că se poate face acest lucru şi pe o cale de negociere normală, şi pe cale de mediere, nu pe una a scandalului şi conflictului. Apreciez foarte mult ce a făcut ca prim-ministru, a reuşit să-i ţină piept şi lui Traian Băsescu", a încheiat Ilan.

Citiţi şi Victor Ponta: Călin Popescu Tăriceanu, cea mai bună variantă de premier
 

Parteneri
x close