Antena 3 CNN Economic eMAG are reduceri și de 1.000 € la televizoare 4K Ultra HD. TOP 10 televizoare de vis

eMAG are reduceri și de 1.000 € la televizoare 4K Ultra HD. TOP 10 televizoare de vis

eMAG are reduceri și de 1.000 € la televizoare 4K Ultra HD. TOP 10 televizoare de vis
04 Iul 2017   •   12:29
eMAG desfasoara in aceasta perioada campania de reduceri eMAG televizoare Electronic Days, care vine cu reduceri impresionante la televizoarele 4K Ultra HD.
 
Cei care viseaza de mai mult timp la un televizor care sa aiba cea mai buna rezolutie existenta pe piata au acum sansa de a-si cumpara un televizor foarte performant la un pret accesibil.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate reducerile sunt AICI.
 
In campania de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD Electronic Days sunt incluse reduceri la televizoare Samsung, Philips, LG, Sony sau Sharp. Reducerile ajung si la 4.400 de lei.
 
Am analizat oferta si am ales 10 televizoare cu oferte foarte avantajoase in campania de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD:
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart LG

 
1. Un televizor Super UHD 3D Smart LG, cu diagonala de 151 de cm, 60UH8507, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 4.416,68 lei. Aducand orice culoare la viata, gama extinsa de culori a lui LG SUPER UHD va prezinta scenele preferate in miliarde de culori aprinse. In plus, televizorul LG SUPER UHD este excelent pentru afisarea continutului HDR, masterizat in Dolby Vision. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung Curbat

 
2. Televizorul SUHD Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 138 de cm, 55KS7502, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 3.999,99 lei in campania de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD Electronic Days. Televizorul ofera imagini incredibil de realiste, rezolutia UHD oferind de 4 ori mai multe detalii si un miliar de culori, adica de 64 de ori mai multe un televizor UHD. Experienta HDR premium, oferita de televizoarele Samsung SUHD cu Quantum Dot integrata, asigura redarea de imagini cu o luminozitate exceptionala si contrast intens, datorita tehnologiilor inovatoare HDR 1000 si Ultra Black. In plus, datorita noului meniu Samsung Smart Hub, experienta de entertainment a devenit mai intuitiva si mai rapida. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD OLED Smart LG

 
3. Televizorul OLED Smart LG, cu diagonala de 164 de cm, OLED65B6J, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 50%. Acest televizor ultra performant beneficiaza de tehnologie webOS 3.0 și de caracteristici superioare de sunet (harman/kardon sound). Rezolutia ecranului in pixeli este de 3840 X 2160. Pretul poate fi consultat AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Philips

 
4. Fanii brandului Philips care isi doresc un televizor cu rezolutie 4K Ultra HD se pot orienta spre televizorul Smart Philips 43PUH6101, cu diagonala de 108 cm. Ultra HD TV are de 4 ori rezolutia unui televizor conventional Full HD TV. Cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia noastra Ultra Resolution Upscaling te vei bucura de imagini fascinante indiferent de sursa. Pretul este redus cu 18% in campania de reduceri eMAG televizoare Electronic Days de la eMAG, fiind foarte accesibil. Oferta este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Samsung

 
5. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 108 cm, 43KU6072, 4K Ultra HD, beneficiaza de o reducere de 44% in campania de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD Electronic Days. Tehnologia Active Crystal Color are la baza o sursa de lumina albastra si un invelis de fosfor de culoare verde si rosu, reusind sa redea o lumina la o puritate ridicata si o gama larga de culori naturale si bogate. In plus, reduce consumul de energie datorita rapiditatii procesului.
 
Ultra Clean View analizezaza continutul utilizand un algositm avansat de filtrare si reducere a zgomotului e fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie Full HD, HD sau SD, te poti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD. Pretul este AICI.
 
6. Televizorul LED Smart Sharp, cu diagonala de 109 cm, LC-43CUF8472ES, rezolutie 4K Ultra HD, beneficiaza de o reducere de 700 de lei. Televizorul este dotat cu sisteme de sunet proiectate special si integrate prin sistemul harman/Kardon pentru o adevarata experienta cinematografica. Iar rezolutie 4K este de patru ori mai mare decat rezolutia Full HD, claritatea si gamele de culoare extinse asigurând cel mai bun divertisment. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart LG

 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate reducerile sunt AICI.
 
7. Televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 123 de cm, 49UH6107, 4K Ultra HD, beneficiaza de o reducere de 800 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD Electronic Days. Tehnologia HDR Pro ajusteaza luminozitatea pentru a evidentia detaliile de culoare exacte in fiecare scena. Astfel, continutul redat va reproduce imagini vibrante si clare. 3D Color Mapping reda culorile apropiate de cele naturale, datorita algoritmului 3D Gamut Mapping. Culorile vor fi mai clare si naturale, iar distorsiunile de culoare vor fi reduse la minim. Pretul este accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LED Smart Samsung

 
8. Un alt televizor care ne-a atras atentia este televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 125 de cm, 50KU6072, 4K Ultra HD. Acesta are o reducere de 700 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare Electronic Days. Cu acest televizor va bucurati de culori mai exacte si mai naturale. Samsung a dezvoltat tehnologia PurColour de optimizare a culorilor, pentru ca televizorul dumneavoastra sa redea o gama mai larga de culori si nuante, mai apropiate celor din natura. Datorita celor 8 milioane de pixeli ai unui ecran UHD (de patru ori mai multi decat un ecran Full HD), este nevoie de mai multe puncte de ajustare a culorii pentru a crea imagini detaliate.
 
Astfel, comparativ cu televizoarele UHD conventionale ce au aproximativ 27 de puncte de ajustare a culorii, PurColour integreaza o tehnologie cu de peste 7 ori mai multe puncte de analiza, obtinand culori si nuante mult mai bogate. Pretul este AICI.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LED Smart LG

 
9. Televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 108 cm, 43UH7507, 4K Ultra HD, are o reducere de 1.100 lei in campania de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD Electronic Days.. Unul dintre secretele din spatele performantei high-definition ale televizoarelor LG este panoul TV special realizat. IPS 4K ofera culori naturale din orice unghi la o rezolutie de 4 ori mai mare decat Full HD. Ecranul IPS 4K este rezistent si are culori naturale si un unghi larg. IPS 4K ofera culori naturale din orice unghi la o rezolutie de 4 ori mai mare decat Full HD. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Sony

 
10. Lista noastra de recomandari se incheie cu televizorul  Smart Android LED Sony Bravia, diagonala de 123 de cm, 49XD7005, 4K Ultra HD, care are o reducere de 500 de lei. Pentru cea mai buna calitate a imaginii, acest televizor combina stralucirea claritatii 4K cu luminozitatea, culoarea si detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR). Zonele care erau anterior ascunse de umbre intunecate si lumina soarelui sunt acum pline de claritate si de detaliu. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close