Antena 3 CNN Economic eMAG Black Friday 2019. Infruntarea televizoarelor 4K: Samsung vs Philips vs LG

eMAG Black Friday 2019. Infruntarea televizoarelor 4K: Samsung vs Philips vs LG

eMAG Black Friday 2019. Infruntarea televizoarelor 4K: Samsung vs Philips vs LG
15 Noi 2019   •   07:55

eMAG Black Friday 2019 a pornit, iar magazinul online emag.ro are reduceri uimitoare la televizoare 4K Ultra HD de la numeroase branduri.

eMAG Black Friday 2019 – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat lista si am identificat mai multe televizoare cu rezolutia de cristal 4K Ultra HD care se bucura de reduceri exceptionale.

eMAG Black Friday 2019 televizoare 4K Ultra HD

1. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 108 cm, 43RU7092, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 300 de lei in campania eMAG Black Friday 2019.

Pretul este AICI.

Bucura-te de imagini clare cu televizorul 4K UHD care are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul FHD. Acum poti vedea chiar si micile detalii din fiecare scena.

Vizualizeaza continut HDR cu o claritate mai buna si o expresie a culorii detaliata. Televizorul Samsung UHD iti ofera detalii mai clare in scenele luminoase si intunecate.

PurColour - Vizioneaza continutul tau preferat exprimat in culori naturale, care ofera detalii la fel de clare ca si cele reale. Obtine o experienta de vizionare mai colorata.

UHD Dimming - Bucura-te de culori, de claritate si de nivelurile de contrast optimizate pentru tine.Functia UHD Dimming imparte si proceseaza ecranul in zone mici pentru a afisa detalii mai precise.

eMAG Black Friday 2019 televizoare Smart Samsung pe emag.ro

Subtire si elegant pentru spatiul tau - Rafinat pana la ultimul detaliu, designul subtire si elegant este perfect pentru orice camera.

Obtine divertismentul mai repede, mai usor si intr-un mod inteligent. One Depth aduna o varietate de continut pentru tine pe un singur ecran. Obtine acces usor la continut si consulta previzualizarile inainte de a te lasa prins in vizualizare.

Profita la maximum de Samsung Cloud. Conecteaza facil dispozitivele tale smart de la Samsung pentru a sincroniza fotografii. Acum poti distribui fotografiile usor si le poti vizualiza pe televizor.

Savureaza jocurile PC cu actiune rapida pe televizor prin Steam Link. Jocurile tale preferate de pe calculator pe marele ecran fara sa fie nevoie sa te concentrezi asupra unui monitor mic.

Pretul este AICI.

eMAG Black Friday 2019 – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG Black Friday 2019 Philips

2. Televizorul LED Smart Philips, cu diagonala de 108 cm, 43PUS6504/12, 4K Ultra HD, are o reducere de 100 de lei in campania eMAG Black Friday 2019.

Pretul este AICI.

Dolby Vision si Dolby Atmos. Vizionare si sunet cinematografice - Datorita compatibilitatii cu sunetul si cu formatele video Dolby premium, continutul HDR pe care il urmaresti va arata si va suna glorios si realist. Fie ca este vorba despre cel mai nou serial online sau de un set de discuri Blu-Ray, te vei bucura de contrast, luminozitate si culoare care reflecta intentiile initiale ale regizorului. Si asculti un sunet spatios cu claritate, detalii si profunzime. Acces printr-un singur buton la un meniu clar pe baza de pictograme.

eMAG Black Friday 2019 - televizoare 4K Ultra HD pe emag.ro

Colectia Philips TV. Netflix, Prime Video si altele. Compatibil cu HDR10+. Vezi mai mult din ceea ce a intentionat regizorul.

Televizorul Philips este pregatit sa profite la maximum de formatul video HDR10+. Nivelurile de contrast, culoare si luminozitate sunt reglate de la un cadru la altul. Indiferent daca este vorba de un serial care nu trebuie pierdut sau de o noua superproductie, umbrele vor fi mai adanci. Suprafetele luminoase vor straluci. Culorile vor fi mai fidele.

Pretul este AICI.

eMAG Black Friday 2019 – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG Black Friday 2019 televizoare LG 4k Ultra HD

3. Un televizor LED Smart LG, cu diagonala de 108 cm, 43UM7100PLB, 4K Ultra HD, are o reducere de 100 de lei in campania eMAG Black Friday 2019.

Pretul este AICI.

Cu LG ThinQ AI, poti sa faci o multime de lucruri utilizand doar vocea. Dialoghezi liber datorita recunoasterii vocale pentru voce naturala si primesti recomandari de continuturi personalizate pe baza obiceiurilor tale de vizionare.

Rezolutie 4K Noul standard pentru High Definition - Delecteaza-te cu imagini 4K mai realiste, cu detalii fine si culori vii pe displayul IPS a carui rezolutie este de patru ori mai mare decat rezolutia Full HD.

Unghi larg de vizualizare - Oriunde ai sta, unghiul larg de vizualizare al panoului 4K IPS te fascineaza prin realismul spectaculos - afisand culorile la o precizie de aproape 100%, chiar si la un unghi de 60 de grade.

eMAG Black Friday 2019 - televizoare 4K Ultra HD la reducere

Un procesor quad-core rapid, precis elimina zgomotul si creeaza culori si contrast mai dinamice. Imaginile la rezolutie mica sunt marite si reproduse sub forma imaginilor la calitate 4K.

True Color Accuracy - Cea mai mica diferenta de culoare este reflectata fidel pentru a oferi culori mai intense, mai bogate si mai realiste.

Functia 4K Active HDR optimizeaza fiecare scena, oferind detalii delicate si culori bogate. Formatul multi-HDR, inclusiv HDR10 si HLG, alaturi de tehnologia LG de ajustare scene-by-scene dinamica, iti ofera posibilitatea de a urmari orice continut video la calitate HDR incredibila.

Ultra Surround - Datorita sunetului redat de canalele audio virtuale multiple, creeaza o experienta de divertisment mai profunda.

Design simplu, dar rafinat - Cadrul subtire si liniile moderne discrete adauga o nota de estetica premium spatiului tau si iti imbunatatesc experienta de vizualizare.

Pretul este AICI.

eMAG Black Friday 2019 – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close