Antena 3 CNN Economic eMAG Black Friday 2019. Laptop cu viteza fulgeratoare la 1.000 de lei

eMAG Black Friday 2019. Laptop cu viteza fulgeratoare la 1.000 de lei

eMAG Black Friday 2019. Laptop cu viteza fulgeratoare la 1.000 de lei
14 Noi 2019   •   13:26

eMAG Black Friday 2019 laptopuri. Magazinul online emag.ro a dezvaluit deja primele 18 produse incluse pe lista de reduceri de Vinerea Neagra 2019. Pe aceasta lista se regasesc si doua laptopuri.

eMAG Black Friday 2019 laptopuri – Toate ofertele apar AICI.

eMAG Black Friday 2019 laptopuri Lenovo

1. Laptopul Lenovo Ideapad S145-15AST cu procesor AMD® A4 9125 pana la 2.60 GHz, cu diagonala generoasa de 15,6 inchi, HD, 4GB, 128GB SSD, AMD Radeon R3 Graphics, Free DOS, Black, are o reducere de 50% in campania eMAG Black Friday 2019 si costa doar 499,99 lei.

Click AICI pentru oferta.

Construit sa reziste - Proiectat pentru o performanta de lunga durata, IdeaPad S145 ofera procesare puternica intr-un design elegant si usor. 

Perfect pentru utilizarea de zi cu zi, acest laptop durabil de 15.6 inch ofera un sunet exceptional si dispune de stocare rapida si sigura. 

Echipat cu procesoare AMD, IdeaPad S145 este proiectat sa tina pasul cu tine - indiferent de sarcina. De asemenea, vine cu un SSD de mare viteza, pentru acces rapid la toate datele dvs. si boot-uri instant. 

eMAG Black Friday 2019 laptopuri Lenovo Ideapad

Cu o greutate de de doar 1,85 kg, IdeaPad S145 este ideal pentru dvs., oriunde v-ati deplasa. 

Marginile sale inguste asigura un design mai curat si o zona de afisare mai mare. Avand culori elegante intr-un finisaj lucios, acest laptop foarte accesibil este cu siguranta impresionat. 

Sunet impresionant, imagini vizuale excelente - Indiferent daca vizionati un videoclip, ascultati muzica sau tineti o conferinta video, veti fi impresionat de ceea ce auziti cu Dolby Audio™ de pe IdeaPad S145.

Click AICI pentru oferta.

eMAG Black Friday 2019 laptopuri – Toate ofertele apar AICI.

eMAG Black Friday 2019 laptopuri Dell

2. Un laptop cu adevarat puternic inclus in oferta de Black Friday 2019 eMAG este laptopul Dell Inspiron 3584 cu procesor Intel® Core™ i3-7020U 2.30 GHz Kaby Lake, cu diagonala de 15,6 inchi, Full HD, 4GB, 1TB HDD, Intel HD Graphics 620, Ubuntu, de culoare neagra.

Acest laptop foarte performant are acum un pret foarte mic, pretul fiind redus cu 33%. Astfel, laptopul costa 999,99 lei in campania eMAG Black Friday 2019.

Click AICI pentru oferta.

eMAG Black Friday 2019 laptopuri – Toate ofertele apar AICI.

CinemaColor - Imaginile sunt la fel de vii ca realitatea inconjuratoare, pixel cu pixel. Bucurati-va de culori si detalii mai bogate si mai vii cu profilurile de culoare Dell. 

CinemaStream - Placa de retea wireless SmartByte va ofera canale cu latime de banda maxima pentru o experienta fluida, fara sacadare atunci cand vizionati videoclipuri sau ascultati muzica. 

CinemaSound - Tehnologia Waves MaxxAudio® Pro intensifica volumul si va ofera sunete extrem de clare, pentru a beneficia de calitate audio la nivel de studio. 

De asemenea, veti arata extraordinar in deplasari: acest laptop portabil este usor de transportat oriunde, iar aspectul sau exterior elegant il face un accesoriu atragator. 

Procesoare capabile: procesoarele Intel® asigura o viteza de reactie incredibila si multitasking lin, fara probleme.

eMAG Black Friday 2019 laptopuri ieftine

Click AICI pentru oferta.

eMAG Black Friday 2019 laptopuri – Toate ofertele apar AICI.

Memorie si capacitate de stocare mari: comutati cu usurinta intre aplicatiile deschise, cu memoria de 4GB. O unitate HDD cu spatiu de stocare de 1TB va ajuta sa detineti controlul asupra fisierelor dvs.

Ecran uimitor: afisajul FHD va ofera o imagine clara, luminoasa, care nu oboseste ochii. 

Laptopul ofera o gama larga de porturi: conectati-va la televizor sau la monitor prin intermediul portului HDMI, descarcati fotografii folosind slotul pentru carduri SD si beneficiati de viteze mari de transfer de la toate accesoriile datorita celor doua porturi USB 3.1 din prima generatie.

Tastatura numerica: alocarea bugetelor si alte calcule sunt floare la ureche datorita tastaturii numerice.

Click AICI pentru oferta.

eMAG Black Friday 2019 laptopuri – Toate ofertele apar AICI.

Dacă vă interesează mai multe informații despre Black Friday, le găsiți aici.

Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close