Antena 3 CNN Economic eMAG Black Friday 2019. Laptopuri cu Windows si la 700 de lei

eMAG Black Friday 2019. Laptopuri cu Windows si la 700 de lei

eMAG Black Friday 2019. Laptopuri cu Windows si la 700 de lei
15 Noi 2019   •   09:23

eMAG Black Friday 2019 laptopuri. Vinerea Neagra a inceput in forta pe siteul emag.ro, iar din lista de reduceri nu lipsesc laptopurile de la branduri precum ASUS, Lenovo sau Allview.

eMAG Black Friday 2019 laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.

Cateva dintre reducerile de pe emag.ro sunt cu adevarart incantatoare. Am analizat lista de oferte si am descoperit laptopuri mai ieftine si cu 30%, care au preturi excelente si au, pe deasupra, si sistemul de operare Windows inclus.

eMAG Black Friday 2019 laptopuri Allview

1. Laptopul 2 in 1 Allview Allbook M cu procesor Intel® Celeron® N3350 pana la 2.40 GHz, 13.3", Full HD, IPS, 4GB, 64GB eMMC, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 10, Grey, are o reducere de 30% in campania eMAG Black Friday 2019 si costa 699,99 lei.

Pretul este AICI.

AllBook M ruleaza sistemul de operare - Windows 10 Home Edition, 64 bit., astfel ca vei avea la indemana o interfata prietenoasa si intuitiva. Poti delimita spatiul personal de cel profesional prin crearea de conturi diferite. 

Departe de prize - Nu-ti pierde pasul alert! Datorita capacitatii sale de 4800mAh, Allbook M iti ofera un timp de utilizare de pana la 7 ore. Memorie sporita Allbook M vine echipat cu o memorie Flash de 64GB si o memorie RAM de 4GB DDR3. Astfel, nu va trebui sa iti mai faci griji pentru stocarea tuturor aplicatiilor si informatiilor. In plus, cele mai noi update-uri vor putea fi realizate fara necesitatea de a sterge informatii si documente importante. 

Ai nevoie de mai mult spatiu? Capacitatea totala de stocare poate creste la AllBook M: laptop-ul are un slot M.2 liber pentru a-i putea adauga un SSD de pana la 1TB. Performanta fara cusur

eMAG Black Friday 2019 laptopuri ieftine

Cu o mare putere de procesare, Allbook M vine cu un procesor Intel Celeron Dual-Core N3350, ce atinge frecvente de pana la 1.1GHz si frecventa burst 2.4 GHz. Lasa-te inspirat de culori vii
Display-ul IPS de 13,3 cu un format 16:9 si o rezolutie de 1920 x 1080 iti vor oferi o experienta unica de utilizare. Vei putea explora in voie deoarece display-ul va reda cu acuratete detaliile in culori expresive. 

Allbook M iti pune la dispozitie toate instrumentele de care ai nevoie pentru a explora lumea. Dimensiunea compacta si greutatea de 1240g fac Allbook M notebook-ul perfect pentru calatorii.

Pretul este AICI.

eMAG Black Friday 2019 laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG Black Friday 2019 laptopuri ASUS

2. Laptopul ASUS X540MA-GO550T cu procesor Intel® Celeron® N4000 pana la 2.60 GHz, 15.6", 4GB, 256GB SSD, Intel UHD Graphics 600, Microsoft Windows 10, Chocolate Black, are o reducere de 14% in campania eMAG Black Friday 2019.

Pretul este AICI.

Laptop-urile din Seria ASUS X540 sunt echipate cu cele mai recente procesoare, pentru un nivel foarte bun de performanta in orice situatie. Dotate cu un controller avansat pentru modulele de memorie, 4GB de memorie RAM, X540 este platforma ideala pentru utilizarea zilnica. 

O combinatie de componente hardware, software, si optimizare atenta, tehnologia SonicMaster a fost dezvoltata cu scopul declarat de a va oferi cel mai bun sunet disponibil in cazul unui notebook. Un codec profesionist asigura o performanta sonora cu un nivel de precizie foarte ridicat, un amplificator optimizat permite redarea sunetului la un volum superior, in timp ce difuzoarele si camerele de rezonanta mai largi suporta un sunet mai puternic si bass mai profund. 

Elementele suplimentare de procesare a semnalului audio ajuta la optimizarea performantelor componentelor hardware, filtrand zgomotul si imbunatatind claritatea audio astfel incat sa va puteti bucura de un sunet de o claritate exceptionala pe modelele voastre din Seria X. 

eMAG Black Friday 2019 laptopuri la oferta

Design special al difuzoarelor pentru sunet de calitate superioara - X540 este echipat cu difuzoare rotunde ce maximizeaza fiecare milimetru cubic disponibil in carcasa pentru a va oferi un nivel mai bun de performanta la frecvente joase, cat si zgomot redus. Camera de rezonanta de dimensiuni mari (19.4cc) ofera un bass mai bun si o claritate sonora excelenta. 

Optimizare Sonora cu AudioWizard - AudioWizard va ajuta sa optimizati sunetul cu ajutorul a cinci moduri pre-setate. Modul Muzica va aduce melodiile favorite la viata, in timp ce modul Filme va ofera un sunet de calitate cinematografica. Modul de Inregistrare optimizeaza setarile pentru ca voi sa beneficiati de o calitate excelenta a inregistrarilor. Modul pentru Jocuri va ajuta sa luati parte la actiunea de pe ecran, in timp ce modul Voce asigura un nivel ridicate de claritate in dialoguri. 

Design Ultra-Subtire ASUS X540 este echipat cu o carcasa solida si usoara, ce cantareste doar 1.9kg – fiind solutia ideala pentru utilizare portabila. Finisajul sau premium va atrage cu siguranta atentia. Experimenteaza o Lume a Culorilor cu Tehnologia ASUS Splendid Pentru a-ti oferi doar imagini de o calitate excelenta, tehnologia exclusiva ASUS Splendid include un sistem de corectie a temperaturii de culoare, ce permite reproducerea unei palete de culori mai bogate si profunde. 

Aceasta dispune de patru moduri de afisare vizuale, ce pot fi accesate printr-o singura apasare de buton. Modul Culori Puternice optimizeaza contrastul pentru vizualizarea de fotografii sau urmarirea de clipuri video si filme; Modul Eye Care reduce nivelul de intensitate al luminii albastre si este ideal pentru citit pe perioade lungi de timp. Modul Normal a fost optimizat pentru sarcini de utilizare zilnica; in timp ce Modul Manual este utilizat pentru ajustari avansate ale culorilor. 

Protejeaza-ti Ochii cu ASUS Eye Care Majoritatea panourilor LED emit lumina albastra – principala cauza a problemelor retinei si a fenomenului de degenerare maculara. Modul ASUS Eye Care reduce in mod eficient nivelul de lumina albastra cu 33%, oferind astfel un nivel ridicat de confort la citire si protejandu-va impotriva oboselii ochilor sau a altor probleme ce pot aparea. 

Design Ergonomic al Tastaturii - Tastarea este mai confortabila ca niciodata cu ajutorul tastaturii complete de tip chiclet, fabricata dintr-o singura bucata. Un proces imbunatatit de asamblare face posibila atingerea unei curse de doar 1.8mm pentru taste si minimalizarea fenomenului de ”plutire” al acestora, pentru o experienta de tastare mult mai solida. 

eMAG Black Friday 2019 laptopuri cu Windows

Tehnologia ASUS Smart Gesture utilizeaza o combinatie inteligenta de componente hardware si optimizare la nivel software pentru a va oferi o precizie ridicata in controlul dispozitivului. Utilizarea unor tehnici sofisticate de productie, imprumutate de la ecranele tactile pentru smartphone-uri, face posibila atingerea unui nivel foarte ridicat de sensibilitate at touch pad-ului, ce va permite sa faceti zoom sau sa navigati printre diferitele pagini web cu foarte mare usurinta.

Rece Chiar si Dupa Ore Intregi de Utilizare Tehnologia ASUS IceCool le ofera modelelor din Seria X un design intern unic ce rezolva problemele de confort cauzate de supraincalzire prin prevenirea acumularii nedorite de caldura in zona suportului pentru palme. Aceasta pastreaza o temperatura de 28°C - 35°C la suprafata suportului pentru palme – semnificativ mai mica decat temperatura normala a corpului uman. 

Aceasta structura interna exclusiva plaseaza componentele generatoare de caldura la distanta maxima fata de punctul de interactiune cu utilizatorul si, prin utilizarea sistemului performant de racire cu radiatoare si orificii de aerisire, va ofera un nivel ridicat de confort chiar si in cazul utilizarii pe termen lung. Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta

Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware. Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10. Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.

Pretul este AICI.

eMAG Black Friday 2019 laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG Black Friday 2019 laptopuri Lenovo

3. Laptopul Lenovo Ideapad S145-15IWL cu procesor Intel® Core™ i5-8265U pana la 3.90GHz, 15.6", HD, 4GB, 128GB SSD M.2, Intel UHD Graphics 620, Microsoft Windows 10, Grey, are o reducere de 15% in campania eMAG Black Friday 2019.

Pretul este AICI.

Proiectat pentru o performanta de lunga durata, IdeaPad S145 ofera procesare puternica intr-un design elegant si usor. Perfect pentru utilizarea de zi cu zi, acest laptop durabil de 15.6 inch ofera un sunet exceptional si dispune de stocare rapida si sigura. 

Echipat cu ultima generatie de procesoare Intel® Core® i5, IdeaPad S145 este proiectat sa tina pasul cu tine - indiferent de sarcina. De asemenea, vine cu un SSD de mare viteza, pentru acces rapid la toate datele dvs. si boot-uri instant. 

Cu o greutate de de doar 1.85 kg, IdeaPad S145 este ideal pentru dvs., oriunde v-ati deplasa. Marginile sale inguste asigura un design mai curat si o zona de afisare mai mare. Avand culori elegante intr-un finisaj lucios, acest laptop foarte accesibil este cu siguranta impresionat. 

Sunet impresionant, imagini vizuale excelente - Indiferent daca vizionati un videoclip, ascultati muzica sau tineti o conferinta video, veti fi impresionat de ceea ce auziti cu Dolby Audio™ de pe IdeaPad S145.

eMAG Black Friday 2019 laptopuri Ideapad

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta - Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware. Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.

Pretul este AICI.

eMAG Black Friday 2019 laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.

Foto: StartupStockPhotos / pixabay.com

 

Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close