Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 combine frigorifice bune sub 1.000 de lei

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice bune sub 1.000 de lei

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice bune sub 1.000 de lei
20 Feb 2020   •   15:02

---

eMAG reduceri combine frigorifice. Magazinul online emag.ro are reduceri in aceasta perioada la combine frigorifice de la diverse branduri.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit 3 combine frigorifice care au preturi excelente, de sub 1.000 de lei. Asadar, preturile lor sunt mai apropiate de cel al unui frigider decat de al unei combine frigorifice.

Si totusi, aceste 3 combine frigorifice va ofera suficient spatiu pentru alimentele dvs.

eMAG reduceri combine frigorifice Vortex

1. Combina frigorifica VORTEX VO1002, cu un volum de 268 de litri, 170 cm, clasa A+ de eficienta energetica, de culoare alba, are un pret excelent in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

Pretul este AICI.

Descriere:

Clasa energetica: A+

Control mecanic al temperaturii

Termostat reglabil

Sertare transparente

Design modern

Picioruse reglabile

Roti pentru usurarea deplasarii

Culoare: Alb

 

Specificatii tehnice

 

Tensiune de alimentare: 220-240V~/50Hz

Curent nominal: 0,84A

Volum brut/net (l): 270/268

Agent frigorific: R600a

Cantitate agent frigorific: 51g

Clasa I de electrosecuritate

Clasa climatica: ST/N

Nivel de zgomot (dB): ≤41

Dimensiunile produsului (mm): 540x595x1700

Dim. ambalaj (mm): 578x632x1750

Greutate neta/bruta (kg): 55/51


Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Arctic

2. Combina frigorifica Arctic AK54240+, 229 l, Clasa A+, Garden Fresh, H 152.5 cm, Alb, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

Pretul este AICI.

De asemenea, combina poate fi cumparata in rate fara dobanda si beneficiaza de 5 ani garantie.

Cu aceasta combina frigorifica din clasa energetica A+, cu rafturi ajustabile si cutie pentru legume si fructe, folosesti intr-un mod convenabil spatiul necesar pastrarii alimentelor.

In plus, dimensiunile reduse iti permit amplasarea produsului chiar si in spatiile restranse.

CLASA ENERGETICA A+ - Ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A. Te bucuri de functiile combinei tale frigorifice cu un consum redus de energie.

FAST FREEZE ZONE - Compartiment superior al congelatorului ce ofera posibilitatea congelarii rapide. Alimentele tale vor fi congelate intr-un timp mult mai scurt.

eMAG reduceri combine frigorifice clasa energetica A+

RAFTURI SAFETY GLASS - Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele. Acestea permit plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg, pe orice raft. In plus, rafturile sunt ajustabile si permit folosirea eficienta a spatiului din combina frigorifica, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale.

GARDEN FRESH - Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata.

MIX ZONE - Rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri. Tu decizi cum sa iti organizezi combina frigorifica astfel incat sa fie spatiu suficient.

eMAG reduceri combine frigorifice cu usi reversibile

XXL BOTTLE - Raft pozitionat pe usa, dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni. Sticlele tale vor fi mereu la indemana.

USI REVERSIBILE - Combinele frigorifice Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific.

TERMOSTAT AJUSTABIL - Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Star-Light

3. Combina frigorifica Star-Light CRFV-268A+, 268 l, Clasa A+, H 170 cm, Alb, are o reducere de 23% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

Pretul este AICI.

Combina poate fi cumparata si in rate fara dobanda.

Cu aceasta combina frigorifica poti sa spui "Adio" consumului ridicat de energie electrica. Combina frigorifica Star-Light CRFV-268A+ imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata.

Este ideala pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor ridicate la energia electrica. Asta pentru ca, spre deosebire de modelele anterioare, CRFV-268A+ consuma cu pana la 20% mai putine resurse datorita clasei energetice A+.

Spatiu generos de stocare - Aceasta dispune de un spatiu de stocare generos, avand 8 compartimente in total si o capacitate de 268 litri. Compartimentele iti ofera libertate in organizarea alimentelor, datorita proiectarii orientate catre utilitate si functionalitate astfel incat sa poti stoca cu usurinta, o cantitate cat mai mare de alimente.

eMAG reduceri combine frigorifice ieftine

Dezghetare automata - Frigiderul este prevazut cu un sistem automat de dezghetare, iar dumneavoastra nu veti mai pierde timpul cu acest proces; in schimb, puteti petrece clipe minunate alaturi de cei dragi.

Usi Reversibile - Directia de deschidere a usilor poate fi schimbata, fie din partea dreapta, fie din partea stanga, in functie de disponibilitatea spatiului in care este amplasata combina. Nivelul de zgomot
Combina are un nivel de zgomot redus de 40db, mentinand astfel o atmosfera siletioasa si confortabila in timpul utilizarii, in orice incapere.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.
 

Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close