Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 combine frigorifice excelente sub 1.000 de lei

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice excelente sub 1.000 de lei

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice excelente sub 1.000 de lei
25 Oct 2018   •   17:04
eMAG reduceri combine frigorifice. Black Friday 2018 este tot mai aproape, însă eMAG are chiar si in aceasta perioada o serie de reduceri foarte atractive la combine frigorifice.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.
 
Am analizat oferta si am identificat 3 combine frigorifice bune care costa sub 1.000 de lei.
 

eMAG reduceri combine frigorifice Albatros

 
1. Combina frigorifica Albatros CF32A+, cu un volum de 240 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 166 de cm, cu 3 ani garantie, de culoare alba, are o reducere de 42% în campania eMAG reduceri combine frigorifice.
 
Combina frigorifica Albatros are o capacitate bruta de 240 litri si o inaltime de 1,66 metri, raspunzand practic si rapid nevoilor tale. Designul elegant si culoarea alba ii fac loc rapid in bucatarie.
 
Fiind incadrata in clasa energetica A+, combina frigorifica Albatros are un consum de numai 237kWh/an.
 

eMAG reduceri combine frigorifice la oferta

 
Continutul frigiderului tau va fi tot timpul la vedere: led-ul din interiorul acestuia dispune lumina in mod egal catre toate colturile, iar tu vei avea acces facil catre alimentele si bauturile tale preferate. In plus, cu ajutorul LED-ului economisesti si energie.
 
Cu ajutorul termostatului reglabil din interior poti seta temperatura dorita in ambele compartimente, atat in frigider cat si in congelator.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Arctic

 
2. Combina frigorifica Arctic AK54270+, cu un volum de 262 de litri, inaltimea de 170,5 cm, Fast Freeze Zone, Garden Fresh, XXL Bottle, clasa A+ de eficienta energetica, de culoare alba, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.
 
Cu aceasta combina frigorifica din clasa energetica A+, cu rafturi ajustabile si cutie pentru legume si fructe, poti folosi intr-un mod convenabil spatiul necesar pastrarii alimentelor. In plus, dimensiunile reduse iti permit amplasarea produsului chiar si in spatiile restranse.
  
CLASA ENERGETICA A+ ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A.
 

eMAG reduceri combine frigorifice clasa A+

 
FAST FREEZE ZONE este un compartiment superior al congelatorului ce ofera posibilitatea congelarii rapide. Alimentele tale vor fi congelate intr-un timp mult mai scurt. 
  
Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele. Acestea permit plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg, pe orice raft. In plus, rafturile sunt ajustabile si permit folosirea eficienta a spatiului din combina frigorifica, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale. 
  
Combina are si GARDEN FRESH, un compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor.
  
Rafturi ajustabile pozitionate pe usa sunt dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Hansa

 
3. Combina frigorifica Hansa FK205.4, cu un volum de 156 de litri, clasa A, cu inaltimea de 144 de cm, de culoare alba, are o reducere de 23% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.
 
Combina are un consum anual de energie de 205 kWh și are o autonomie fara curent de 20 de ore.
 
Usile sunt reversibile, iar nivelul de zgomot este de 40 dB. Are compartiment pentru fructe și legume, tavă pentru gheață și suport pentru ouă.
 
Volumul net al frigiderului este de 100 de litri, iar al congelatorului de 56 de litri.
 
Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat, iar rafturile sunt fabricate din sticla securizata.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close