x close

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice excelente sub 1.000 de lei

16 Aug 2019   •   17:10
eMAG reduceri. 3 combine frigorifice excelente sub 1.000 de lei

eMAG reduceri combina frigorifice. Magazinul online emag.ro are o campanie de reduceri la combine frigorifice de diferite tipuri.

eMAG reduceri combina frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta eMAG si am identificat cateva combine frigorifice foarte ieftine, care costa sub 1.000 de lei.

eMAG reduceri combina frigorifice Arctic

1. Combina frigorifica Arctic AK54270+, cu un volum de 262 de litri, inaltimea de 170,5 cm, Fast Freeze Zone, Garden Fresh, XXL Bottle, clasa A+ de eficienta energetica, de culoare alba, are o reducere de 34% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

In plus, combina frigorifica beneficiaza de o garantie de 16 zile.

Cu aceasta combina frigorifica din clasa energetica A+, cu rafturi ajustabile si cutie pentru legume si fructe, folosesti intr-un mod convenabil spatiul necesar pastrarii alimentelor. In plus, dimensiunile reduse iti permit amplasarea produsului chiar si in spatiile restranse. 

CLASA ENERGETICA A+ - Ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A. Te bucuri de functiile combinei tale frigorifice cu un consum redus de energie. 

FAST FREEZE ZONE - Compartiment superior al congelatorului ce ofera posibilitatea congelarii rapide. Alimentele tale vor fi congelate intr-un timp mult mai scurt. 

eMAG reduceri combina frigorifice ieftine

RAFTURI SAFETY GLASS - Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele. Acestea permit plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg, pe orice raft. In plus, rafturile sunt ajustabile si permit folosirea eficienta a spatiului din combina frigorifica, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale. 

GARDEN FRESH - Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata. 

MIX ZONE - Rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri. Tu decizi cum sa iti organizezi combina frigorifica astfel incat sa fie spatiu suficient. 

XXL BOTTLE - Raft pozitionat pe usa, dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni. Sticlele tale vor fi mereu la indemana. 

USI REVERSIBILE - Combinele frigorifice Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. 

TERMOSTAT AJUSTABIL - Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combina frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combina frigorifice Heinner

2. Combina frigorifica Heinner HC-H273WA+, cu un volum de 273 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 175,7 cm, de culoare alba, are o reducere de 23% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

Cu aceasta combina frigorifica beneficiezi de un consum optim de energie electrica si o super economie, in comparatie cu produsele din clasele inferioare. 

Capacitatea de incarcare este suficienta pentru nevoile zilnice si pentru intreaga familie. 

Control mecanic cu termostat ajustabil - Setezi simplu si rapid atat temperatura din compartimentele de racire si congelare, dar si modul de functionare dorit. 

eMAG reduceri combina frigorifice la oferta

Combina frigorifica are 3 rafturi din sticla in frigider si 3 sertare in congelator. De asemenea, combina are si un compartiment pentru fructe si legume.

Lumina LED - Lumina modernă de tip LED, durabila si eficienta in privinta consumului de energie, asigura vizibilitate in orice colt al combinei frigorifice. 

Usi reversibile - Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. Monteaza-le asa cum doresti si in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combina frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combina frigorifice Samus

3. Combina frigorifica Samus SCW340A+, cu un volum de 273 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, de culoare alba, are o reducere de 20% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

Combina frigorifica are urmatoarele caracteristici: 

-capacitate bruta: 282 litri
-capacitate totala neta: 273 litri
-cap. neta frigider/congelator: 205/68 litri
-4 rafturi de sticla
-4 balcoane pe usa
-3 sertare la congelator
-sertar pentru legume
-clasa energetica A+
-consum energetic: 237 kWh/an
-dezghetare automata la frigider
-termostat reglabil
-usi reversibile
-lumina interioara tip LED
-picioare reglabile
-culoare alba
-manere incorporate
-dimensiuni brute (LxAxH,mm): 575x605x1715
-dimensiuni nete (LxAxH,mm): 550x580x1630
-greutate neta(kg): 46
-volum brut (m3): 0.60

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combina frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati