Antena 3 Economic eMAG reduceri. 3 combine frigorifice grozave sub 1.000 de lei

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice grozave sub 1.000 de lei

17 Mar 2019   •   13:54
eMAG reduceri. 3 combine frigorifice grozave sub 1.000 de lei

eMAG reduceri combine frigorifice. O vorba din popor spune ca inteleptul isi face vara sanie. Prin urmare, daca si voi va ganditi sa va cumparati din timp o combina frigorifica performanta, care sa faca fata temperaturilor tot mai ridicate ce se apropie, puteti beneficia de campania Saptamana electrocasnicelor de pe emag.ro.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit combine frigorifice foarte bune si eficiente care costa sub 1.000 de lei.

eMAG reduceri combine frigorifice Star-Light

1. Combina frigorifica Star-Light CRFV-286A+, cu un volum de 286 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 180 de cm, de culoare alba, are o reducere de 20% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

De asemenea, daca dati la schimb un aparat electrocasnic vechi, primiti un voucher buy back de 100 de lei pe care il puteti folosi la achizitionarea combinei frigorifice.

Frigiderul este prevazut cu un sistem automat de dezghetare, iar dumneavoastra nu veti mai pierde timpul cu acest proces.

Combina frigorifica are un consum de 264 de kWh pe an. Usile sunt reversibile, iar nivelul de zgomot de 40 dB.

Aparatul frigorific are si suport pentru oua, tava pentru gheata si compartiment pentru fructe si legume.

Frigiderul are 4 rafturi din sticla in interior si 4 rafturi pe usa. 

Congelatorul are un volum net de 84 de litri. Are 3 compartimente si, precum frigiderul, se dezgheata automat. Capacitatea de inghet la 24 de ore este de 4 kg.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Heinner

2. Combina frigorifica Heinner HC-V286A+, cu un volum de 286 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, tehnologie Less Frost, inaltimea de 180 de cm, de culoare alba, are o reducere de 24% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

Combina beneficiaza si de o garantie de 5 ani si este inclusa in campania buy back (daca dati la schimb un aparat electrocasnic vechi primiti un voucher de 100 de lei).

Combina frigorifica are un consum anual de energie de 264 de kWh. Usa se deschide spre dreapta.

Aparatul frigorific dispune de compartiment pentru fructe si legume, suport pentru oua si tava pentru gheata.

Frigiderul are 3 rafturi de sticla in interior si 4 rafturi pe usi. Congelatorul are 3 compartimente si o capacitate de inghet de 4 kg la 24 de ore.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Hansa

3. Combina frigorifica Hansa FK205.4, cu un volum de 156 de litri, clasa A de eficienta energetica, inaltimea de 144 de cm, de culoare alba, are o reducere de 26% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

Si acest model este inclus in campania buy back ce ofera vouchere de 100 de lei la schimb cu un aparat electrocasnic vechi.

Combina frigorifica are un consum de 205 kWh si o autonomie fara curent de 20 de ore. Usile sunt reversibile, iar nivelul de zgomot de 40 dB.

Combina frigorifica are si compartiment pentru fructe si legume, suport pentru oua, tava pentru gheata.

Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat, iar al congelatorului manual. Frigiderul are 3 rafturi din sticla securizata in interior si 3 pe usa. Congelatorul are 3 compartimente.

Combina frigorifica este iluminata cu LED.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close