Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 combine frigorifice grozave sub 1.000 de lei

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice grozave sub 1.000 de lei

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice grozave sub 1.000 de lei
11 Iun 2019   •   16:18

eMAG reduceri combine frigorifice. Magazinul online emag.ro are oferte excelente la combine frigorifice Heinner, Hansa si Arctic.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit 3 combine frigorifice potrivite pentru orice familie, care au preturi excelente, de sub 1.000 de lei. Iar doua dintre ele au si o garantie de 5 ani.

eMAG reduceri combine frigorifice Heinner

1. Combina frigorifica Heinner HC-H273WA+, cu un volum de 273 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 175,7 cm, de culoare alba, are o reducere de 26% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

Cu aceasta masina de spalat beneficiezi de un consum optim de energie electrica si o super economie, in comparatie cu produsele din clasele inferioare. 

Capacitatea neta de 273 de litri este suficienta pentru nevoile zilnice si pentru intreaga familie. 

Combina frigorifica are control mecanic cu termostat ajustabil. Setezi simplu si rapid atat temperatura din compartimentele de racire si congelare, dar si modul de functionare dorit. 

Aparatul frigorific are 3 rafturi din sticla in frigider si 3 sertare in congelator, precum si un compartiment pentru fructe si legume.

Lumina modernă de tip LED, durabila si eficienta in privinta consumului de energie, asigura
vizibilitate in orice colt al combinei frigorifice. 

Usile sunt reversibile: se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. Monteaza-le asa cum doresti si in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie.

Combina frigorifica beneficiaza de 5 ani de garantie.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Hansa

2. Combina frigorifica Hansa FK261.3, cu un volum de 228 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 169,2 cm, de culoare alba, are o reducere de 28% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

Acest aparat frigorific are un consul anual de energie de 234 kWh si o autonomie fara curent de 18 ore.

Usile sunt reversibile, iar nivelul zgomotului de 40 dB. Are compartiment pentru oua, compartiment pentru fructe si legume si tava pentru gheata.

Frigiderul are un volum net de 166 de litri, 3 rafturi din sticla securizata si sistem de dezghetare automat. Congelatorul are 3 rafturi si o capacitate de inghet de 3 kg / 24 de ore.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Arctic

3. Combina frigorifica Arctic AK54270+, cu un volum de 262 de litri, inaltimea de 170,5 cm, Fast Freeze Zone, Garden Fresh, XXL Bottle, clasa A+ de eficienta energetica, de culoare alba, are si ea o reducere de 33% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

Cu aceasta combina frigorifica din clasa energetica A+, cu rafturi ajustabile si cutie pentru legume si fructe, folosesti intr-un mod convenabil spatiul necesar pastrarii alimentelor. In plus, dimensiunile reduse iti permit amplasarea produsului chiar si in spatiile restranse. 

CLASA ENERGETICA A+ Ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A. Te bucuri de functiile combinei tale frigorifice cu un consum redus de energie. 

FAST FREEZE ZONE - Compartiment superior al congelatorului ce ofera posibilitatea congelarii rapide. Alimentele tale vor fi congelate intr-un timp mult mai scurt. 

eMAG reduceri combine frigorifice ieftine

RAFTURI SAFETY GLASS - Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele. Acestea permit plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg, pe orice raft. In plus, rafturile sunt ajustabile si permit folosirea eficienta a spatiului din combina frigorifica, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale. 

GARDEN FRESH - Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata. 

MIX ZONE - Rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri. 

XXL BOTTLE - Raft pozitionat pe usa, dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni. Sticlele tale vor fi mereu la indemana.

USI REVERSIBILE - Combinele frigorifice Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. 

TERMOSTAT AJUSTABIL - Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare.

In plus, combina frigorifica beneficiaza de o garantie sporita, de 5 ani.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close