Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 combine frigorifice ieftine, si la 900 lei, dar eficiente energetic

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice ieftine, si la 900 lei, dar eficiente energetic

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice ieftine, si la 900 lei, dar eficiente energetic
15 Mai 2020   •   15:11

eMAG reduceri combine frigorifice. Vara este dupa colt, iar magazinul online eMAG vine cu oferte excelente la aparate frigorifice menite sa aiba grija de alimente si sa le mentina prospetimea o perioada cat mai indelungata de timp.

eMAG reduceri combina frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit 3 combine frigorifice care costa sub 1.300 de lei fiecare, una dintre ele avand chiar pretul de doar 900 de lei.

eMAG reduceri combina frigorifice Spring Sale - Heinner

1. Combina frigorifica Heinner HC-V268BKA+, 268 l, Clasa A+, Control mecanic, cu inaltimea de 170 cm, Negru, are o reducere de 40% in campania eMAG reduceri Spring Sale.

Cei care o cumpara beneficiaza si de livrare pana in casa.

Pretul este AICI.

Clasa energetica A+ - Beneficiezi de un consum optim de energie electrica si o super economie, in comparatie cu produsele din clasele inferioare. 

Capacitate neta 268 de litri - Capacitate de incarcare suficienta pentru nevoile zilnice ale intregii familii. 

Control mecanic cu termostat ajustabil - Setezi simplu si rapid atat temperatura din compartimentele de racire si congelare, dar si modul de functionare dorit. 

Combina are 3 rafturi de sticla in frigider, 3 sertare in congelator si un compartiment pentru fructe si legume.

eMAG reduceri combina frigorifice Spring Sale – clasa A+

Lumina LED - Lumina modernă de tip LED, durabilă și eficientă în privința consumului de energie, asigură vizibilitate în orice colț al frigiderului. 

Usi reversibile - Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. Monteaza-le asa cum doresti si in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie. 

Designul atractiv si culoarea eleganta il fac usor de incadrat in orice tip de decor.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combina frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combina frigorifice Spring Sale - Arctic

2. Combina frigorifica Arctic AK54305+, 291 l, Clasa A+, Garden Fresh, cu inaltimea de 181,2 cm, Alb, are o reducere de 36% in campania eMAG reduceri Spring Sale.

Cei care o cumpara beneficiaza de livrarea ei pana in locuinta.

Pretul este AICI.

Cu aceasta combina frigorifica din clasa energetica A+, cu rafturi ajustabile si cutie pentru legume si fructe, folosesti intr-un mod conventional spatiul necsar pastrarii alimentelor. In plus, dimensiunile reduse iti permit amplasarea produsului chiar si in spatiile restranse. 

Fast Freeze Zone - Compartiment al congelatorului ce ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Poate fi folosit pentru toate alimentele congelabile. 

Garden Fresh - Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata.

Clasa energetica A+ - Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu produsele din clasa A. Te bucuri de functiile produsului tau, cu un consum optim de energie electrica. 

Termostat ajustabil. Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare.

eMAG reduceri combina frigorifice Spring Sale – aparate frigorifice ieftine

Rafturi ajustabile - Permit folosirea eficienta a spatiului din frigider, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale. Tu decizi cum iti organizezi frigiderul pentru a avea spatiu suficient. 

Mix Zone - Rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri. Tu decizi cum sa iti organizezi frigiderul astfel incat sa fie spatiu suficient. 

XXL Bottle - Raft pozitionat pe usa, dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni. Sticlele tale vor fi mereu la indemana.

Usi reversibile - Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. 

Rafturi Safety Glass - Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combina frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combina frigorifice Spring Sale - Zanussi

3. Combina frigorifica Zanussi ZRB33103WA, 303 l, Clasa A++, cu inaltimea de 175 de cm, Alb, are o reducere de 40% in campania eMAG reduceri Spring Sale. 

Si pentru aceasta combina frigorifica este disponibil serviciul de livrare pana in casa.

Pretul este AICI.

Cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora, aceasta combina frigorifica limiteaza consumul de energie si reduce facturile. Toate produsele noastre respecta in intregime legislatia UE privind etichetarea consumului de energie. 

Avand clasa energetica A++, aceasta combina frigorifica garanteaza utilizarea energiei intr-un mod extrem de inteligent. 

eMAG reduceri combina frigorifice Spring Sale – clasa A++

Stocarea flexibila face viata mai usoara. Combina are un raft cu dubla utilizare care este intr-o parte un raft standard, iar pe partea cealalta poate gazdui doua sticle mari, oferindu-ti de doua ori mai multe optiuni de stocare. 

EasyStore este o cutie de stocare multifunctionala, perfecta pentru depozitare si care ofera acces rapid la toate ingredientele mici sau delicate, dar atat de importante.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combina frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close