Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 frigidere sub 750 de lei excelente in zilele caniculare

eMAG reduceri. 3 frigidere sub 750 de lei excelente in zilele caniculare

eMAG reduceri. 3 frigidere sub 750 de lei excelente in zilele caniculare
14 Aug 2019   •   17:31

eMAG reduceri frigidere Revolutia Preturilor. Magazinul online emag.ro desfasoara campania Revolutia Preturilor miercuri, 19 iunie, si joi, 20 iunie. In campanie sunt incluse frigidere de la diferite branduri.

eMAG reduceri frigidere Revolutia Preturilor – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat ofertele si am descoperit frigidere foarte bune care costa sub 750 de lei.

eMAG reduceri frigidere Revolutia Preturilor – LDK LF

1. Un frigider LDK LF 220, clasa A+ de eficienta energetica, cu o capacitate de 238 de litri, inaltimea de 143,5 cm, 5 ani garantie, de culoare alba, are o reducere de 32% in campania eMAG reduceri frigidere Revolutia Preturilor.

In plus, frigiderul beneficiaza de o garantie de 5 ani.

Frigiderul LDK LF 220, incadrat in clasa energetica A+ este o alegere excelenta in categoria sa, oferind un volum net al frigiderului de 166 litri, iar congelatorul de 40 litri, fiind ideal pentru persoanele singure sau familiile tinere. 

Clasa energetica A+ asigura un consum optim si o economie de aproximativ 20% fata de produsele similare din clasa energetica A. 

eMAG reduceri frigidere Revolutia Preturilor – clasa A+

Cele 2 rafturi ale frigiderului, impreuna cu sertarul separat pentru legume-fructe, garanteza pastrarea prospetimii si gustului lor, nealterat de celelalte alimente. Rafturile sunt ajustabile astfel incat puteti sa va compartimentati zonele frigiderului in functie de nevoile dumneavoastra.

Rafturile au o rezistenta ridicata ce o ofera o siguranta sporita, permitand plasarea de produse pana la o greutate de 20 kg. In plus pe usa frigiderului veti gasi un compartiment pentru depozitarea sticlelor mari, iar in partea superioara veti regasi suporul pentru oua.

Toate frigiderele LDK sunt prevazute cu un termostat intuitiv, avand rolul de a regla temperatura in functie de nevoi, precum si in functie de temperatura ambientala.

Nivelul de siguranta al frigiderului este asigurat de o garnitura a usii ce contine substante speciale, impiedicand patrunderea bacteriilor si formarea mucegaiului. Astfel, poti pastra alimentele in conditii de maxima igiena, practic prelungind durata de viata a prospetimii lor.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Revolutia Preturilor – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Revolutia Preturilor - Heinner

2. Frigiderul cu 2 usi Heinner HF-H212A+, cu un volum de 212 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 143 de cm, de culoare alba, are o reducere de 31% in campania eMAG reduceri frigidere Revolutia Preturilor.

CLASA ENERGETEICA A+ - Beneficiezi de un consum optim de energie electrica si o super economie, in comparatie cu produsele din clasele inferioare. 

Capacitatea neta de incarcare de 212 litri este suficienta pentru nevoile zilnice si pentru intreaga familie. 

Frigiderul are control mecanic cu termostat ajustabil. Astfel setezi simplu si rapid temperatura din compartimentele de racire si congelare. 

eMAG reduceri frigidere Revolutia Preturilor – aparate frigorifice ieftine

De asemenea, aparatul frigorific are 3 rafturi din sticla ce formeaza compartimente spatioase si convenabile pentru toate nevoile tale.

Lumina moderna de tip LED, durabila si eficienta in privinta consumului de energie, asigura vizibilitate in orice colt al frigiderului.

Usile sunt reversibile. Ele se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului frigorific. Monteaza-le asa cum doresti, in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Revolutia Preturilor – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Revolutia Preturilor Star-Light

3. Frigiderul cu doua usi Star-Light FDDV-213A+, cu un volum de 213 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltime de 144 de cm, de culoare alba, are o reducere de 25% in campania eMAG reduceri frigidere Revolutia Preturilor.

Frigiderul Star-Light FDDV-213A+ imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata. Este ideal pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor ridicate la energia electrica. 

Asta pentru ca, spre deosebire de modelele anterioare, frigiderul Star-Light FDDV-213A+ consuma cu pana la 20% mai putine resurse datorita clasei energetice A+. 

Frigiderul Star-Light FDDV-213A+ dispune de spatiu de stocare mai mult decat generos pentru familia dumneavoastra. Compartimentele va ofera libertate in organizarea alimentelor, datorita proiectarii orientate catre utilitate si functionalitate. 

Rafturile ajustabile, usa reversibila sau spatiul suficient pentru sticle, de pe usa, va permit o depozitare eficienta. 

Frigiderul beneficiaza de functie de dezghetare automata. Este prevazut cu un sistem automat de dezghetare, iar dumneavoastra nu veti mai pierde timpul cu acest proces.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Revolutia Preturilor – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close