Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 televizoare 4K cu diagonale peste 120 cm, reduse si cu 29%

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K cu diagonale peste 120 cm, reduse si cu 29%

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K cu diagonale peste 120 cm, reduse si cu 29%
16 Oct 2019   •   15:41

eMAG reduceri înainte de Black Friday. Magazinul online emag.ro are reduceri in aceasta perioada la televizoare 4K Ultra HD de la branduri celebre precum Samsung, LG sau Philips.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat lista de oferte si am gasit 3 televizoare cu diagonale generoase, de peste 120 de cm, care au preturi excelente.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LG

1. Televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 123 cm, 49UM7100PLB, 4K Ultra HD, are o reducere de 28% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Cu LG ThinQ AI poti sa faci o multime de lucruri utilizand doar vocea. Dialoghezi liber datorita recunoasterii vocale pentru voce naturala si primesti recomandari de continuturi personalizate pe baza obiceiurilor tale de vizionare.

Delecteaza-te cu imagini 4K mai realiste, cu detalii fine si culori vii pe displayul IPS a carui rezolutie este de patru ori mai mare decat rezolutia Full HD.

Oriunde ai sta, unghiul larg de vizualizare al panoului 4K IPS te fascineaza prin realismul spectaculos - afisand culorile la o precizie de aproape 100%, chiar si la un unghi de 60 de grade.

Un procesor quad-core rapid, precis, elimina zgomotul si creeaza culori si contrast mai dinamice. Imaginile la rezolutie mica sunt marite si reproduse sub forma imaginilor la calitate 4K.

True Color Accuracy - Cea mai mica diferenta de culoare este reflectata fidel pentru a oferi culori mai intense, mai bogate si mai realiste.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD ieftine

Functia 4K Active HDR optimizeaza fiecare scena, oferind detalii delicate si culori bogate. Formatul multi-HDR, inclusiv HDR10 si HLG, alaturi de tehnologia LG de ajustare scene-by-scene dinamica, iti ofera posibilitatea de a urmari orice continut video la calitate HDR incredibila.

Ultra Surround - Datorita sunetului redat de canalele audio virtuale multiple, creeaza o experienta de divertisment mai profunda.

Design simplu, dar rafinat - Cadrul subtire si liniile moderne discrete adauga o nota de estetica premium spatiului tau si iti imbunatatesc experienta de vizualizare.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

2. Televizorul curbat LED Smart Samsung, cu diagonala de 123 de cm, 49RU7302, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 29% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Vizioneaza continutul tau preferat si te bucuri de culori naturale, care ofera detalii la fel de clare cain realitate. 

Procesor UHD ofera o calitate superioara imaginii.

Bucura-te de imagini clare cu televizorul 4K UHD care are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul FHD. 

Samsung UHD TV iti ofera mai multe detalii, atat in scenele luminoase cat si in cele intunecate. 

Functia Auto Depth Enhancer - Descopera o alta dimensiune de vizionare. Functia Auto Depth Enhancer ajusteaza nivelul de contrast pentru imagini realiste. 

Aspectul armonios al televizorului UHD curbat Samsung iti va incanta vederea si va rda o nota de eleganta decorului tau. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD cu diagonala mare

Design subtire - Televizorul UHD isi gaseste imediat locul in camera ta.

Televizorul devine si mai inteligent cu Smart Hub si One Remote. Tot continutul dorit la o apasare de buton, de pe set-top box pe consola, in aplicatii si live TV. Ai nevoie de o singura telecomanda.

Televizorul Samsung UHD poate fi punctul central al unui stil de viata nou, mult mai simplificat si mai conectat. Se conecteaza cu difuzoare sau dispozitive mobile - chiar si apartinand altor marci. 

Airplay 2 - Televizorul Samsung UHD accepta dispozitive Apple pentru prima data. Cu AirPlay 2 integrat poti face streaming sau sharing de consinut continut de pe dispozitivele Apple pe ecranul mare. Vizualizeaza continutul de pe iPhone, iPad sau Mac pe televizorul tau.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Philips

3. Televizorul Smart Android Philips, cu diagonala de 123 de cm, 49PUS6482/12, 4K Ultra HD, are o reducere de 11% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Tehnologia unica Ambilight de la Philips face ecranul mult mai larg - si experienta de vizionare mult mai captivanta - proiectand un halo de lumina din cele trei laturi ale ecranului televizorului pe peretele care-l inconjoara. 

Culoarea, imaginile vibrante si emotiile depasesc ecranul si aduc in sufrageria ta o experienta de vizionare extraordinara. 

Procesorul Philips Quad Core intalneste puterea Android pentru a-ti oferi o experienta de joc captivanta. Iar avand Android pe televizor, vei naviga, vei lansa aplicatii si vei juca in mod super rapid, super intuitiv si super distractiv. 

Televizorul Ultra HD are o rezolutie de patru ori mai mare decat cea a unui televizor Full HD obisnuit. Cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia noastra unica de upscaling Ultra Resolution, vei experimenta cea mai buna calitate a imaginii. Cu cat calitatea continutului original este mai ridicata, cu atat imaginile vor fi mai bune si rezolutia imbunatatita. 

Beneficiaza de claritate imbunatatita, de perceptia unei adancimi sporite, contrast superior, miscare naturala si detalii fara cusur. High Dynamic Range Premium este un nou standard video. Acesta redefineste divertismentul la domiciliu prin inovatii in ceea ce priveste utilizarea contrastului si a culorilor. Bucura-te de o experienta senzoriala care surprinde bogatia si insufletirea initiale, redand totusi cu acuratete intentia regizorului. Rezultatul final? Zone luminoase de o claritate excelenta, contrast si culori mai bogate si detalii vii asa cum nu ai mai vazut vreodata. 

Natural Mottion este o tehnologie Philips premiata ce elimina umbrele si efectul de imagine sacadata. Astfel te poti bucura de cele mai fluide imagini, fie ca privesti un film de actiune sau un meci de fotbal. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD cu Android

Magazinul Google Play si galeria de aplicatii Philips merg mai departe de programarea TV traditionala, pentru a-ti aduce o colectie online ampla de filme, televiziune, muzica, aplicatii si jocuri. 16 GB de memorie extensibila inseamna ca exista suficient spatiu pentru continutul tau preferat si pentru a instala mai multe aplicatii. 

Philips Premium Color combina un panou cu o gama larga de culori, imbunatatit cu 85 %, cu procesarea a 4 trilioane de culori. Cu atat de multa rezolutie de culoare si culori stralucitoare saturate, vei uita complet ca te uiti la un ecran. 

Stii ca te bucuri de un produs premium atunci cand auzi fiecare sunet,fiecare explozie, iar bucuria golului te trimite direct pe stadion DTS HD Premium Sound Boxele de televizor eficiente necesita un motor de procesare puternic, care pastreaza puritatea continutului audio original. 

DTS HD Premium Sound a fost conceput pentru a oferi clientilor experienta pe care o asteapta de la procesarea de sunet de inalta performanta: sunet surround captivant, cu bas profund si bogat si dialog extrem de clar, furnizat la niveluri maxime ale volumului si fara fluctuatii, intreruperi sau distorsiuni.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close