Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 televizoare 4K de senzatie ce costa sub 1.450 de lei

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K de senzatie ce costa sub 1.450 de lei

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K de senzatie ce costa sub 1.450 de lei
21 Mar 2019   •   13:00

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Azi este ultima zi din campania Stock Busters de pe emag.ro, care are reduceri excelente la televizoare cu cea mai buna rezolutie de pe piata.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta emag.ro si am descoperit televizoare 4K de la Samsung, Allview sau LG care au reduceri semnificative.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Stock Busters - Samsung

1. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 100 de cm, 40NU7122, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 32% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Stock Busters.

Cu acest televizor te vei bucura de imagini clare deoarece are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul Full HD. Acum poti vedea chiar si micile detalii din fiecare scena. Televizorul Samsung UHD iti ofera detalii mai clare in scenele luminoase si intunecate.

Functia UHD Dimming imparte si proceseaza ecranul in zone mici pentru a afisa detalii mai precise.

Cu o diagonala suficient de mare, televizorul iti permite sa vezi imaginea de ansamblu si sa experimentezi divertismentul pe ecran. Vei trai o experienta cinematografica nemaipomenita si vei simti atmosfera de la un eveniment sportiv ca si cum ai fi acolo.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Stock Busters – Smart Samsung

Televizorul este subtire si elegant. Designul modern si elegant umple in mod natural spatiului tau cu o nota aditionala de rafinament.

Cu acest televizor ai un asistent personal la dispozitia ta, o singura telecomanda pentru a controla totul si un hub simplu pentru a controla toate dispozitivele. 

Aplicatia SmartThings ofera si functii tip telecomanda si Panou de comanda.

Poti si sa savurezi jocurile PC cu actiune rapida pe televizor prin Steam Link. Jocurile tale preferate de pe calculator ajung acum pe marele ecran fara sa fie nevoie sa te concentrezi asupra unui monitor mic.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Stock Busters - Allview

2. Televizorul LED Allview, cu o diagonala generoasa de 123 de cm, 49ATC5000, rezolutia 4K Ultra HD, are o reducere de 28% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Stock Busters.

Datorita dimensiunilor ideale, vei avea propriul cinema, la tine acasa. Procesarea video Ultra Clear imbunatateste calitatea imaginii prin reducerea zgomotului, eliminarea artefactelor si cresterea nivelului de detaliu din imagini. Astfel, vei descoperi un nou univers prin cadre mai clare, detalii de umbra si culori vii. 

Dotate cu un procesor de ultima generatie, aceste televizoare sunt capabile sa ofere performante superioare. Vei beneficia de o experienta de divertisment la superlativ. Procesorul MSD 3686–all in one iti ofera o noua perspectiva asupra imaginilor prin integrarea unor noi functii ce au rolul de a imbunatati calitatea, claritatea si culorile acestora. 

Televizoare Allview iti ofera o imagine curata, fiind dotate cu un procesor video care analizeaza si elimina in timp real orice zgomot sau artefact care ar putea sa-ti influenteze calitatea vizionarii. Asa ca, indiferent ca privesti valurile oceanului, o parada plina de culoare sau o cursa a bolizilor, vei avea parte de o imagine fidela, menita sa te transpuna in locul in care se petrece actiunea.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Stock Busters – LED Allview

Televizoarele beneficiaza de o functie special creata pentru a atenua zgmotul din imaginile in miscare. Printr-o procesare complexa, fiecare scena iti va fi redata cu claritate uimitoare. Te vei bucura astfel de o experienta completa de imagine, in care detaliile joaca un rol important si sunt definite cu acuratete. In baza unei analize riguroase a imaginii, functia CABC controleaza perfect lumina de fundal, dozand-o optim pentru o experienta vizuala deosebita, dar si pentru un consum redus de energie. 

Soundbar-ul incorporat este menit sa completeze perceptia autentica de tip Home Cinema. Functia Surround Sound, tehnologia Speaker Guard™ impreuna cu amplificatorul dedicat (clasa D) Texas Instruments, incintele acustice de tip bass reflex si cele patru difuzoare de inalta calitate iti ofera o experienta completa a sunetului, indiferent daca asculti muzica preferata sau te lasi captivat de actiunea unui film. 

Asistentul vocal AVI iti aduce un nou tip de interactiune cu televizorul tau, prin intermediul telefonului. In cazul televizoarelor LED, AVI preia comanda vocala si o transpune, prin chromecast, pe televizor. Vei putea viziona la calitate maxima tot ce iti doresti, in materie de filme, emisiuni, videoclipuri sau imagini de orice fel.

Odata cu intrarea pe piata de televizoare, Allview o introduce pe AVI intr-o noua experienta. Totul, intr-o noua interfata, care iti permite sa vizualizezi rapid programul tv, videoclipuri, stiri sau emisiuni existente si sa alegi ce vrei sa vezi la televizor.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Stock Busters - LG

3. Televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 108 cm, 43UK6200PLA, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 39% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Stock Busters.

Cu cat este mai mare rezolutia, cu atat imaginea va fi mai detaliata. Televizorul LG UHD are de patru ori rezolutia unui televizor Full HD. 

Televizorul LG UHD mentine o culoare mai precisa si permite tuturor persoanelor sa se bucure de o imagine magnifica indiferent de locul de unde vizioneaza. 

Procesorul quad core functioneaza neincetat pentru a reduce zgomotul, imbunatati claritatea, chiar si in timpul amplificarii imaginilor de rezolutie mai redusa la o calitate vizuala aproape de 4K. 

HDR (High Dynamic Range) este noul standard pentru calitatea imaginilor. Acesta furnizeaza detalii delicate si culori realiste cu o gama mai larga de contrast. LG UHD TV accepta mai multe formate HDR, inclusiv HDR10 Pro si HLG Pro.

Televiziunea excelenta merita si un sunet excelent. Aceasta tehnologie de sunet creeaza canale multiple virtuale care produc efectul ultra surround. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Stock Busters – Smart LG

Rama cu design metalic plin de stil face designul si mai impresionant prin aspectul modern. 

Sistemul webOS redefinit si Magic Remote va poarta intr-o lume infinita de continut premium de la cei mai populari furnizori de divertisment, iar telecomanda Magic Remote poate fi inclusa in pachet in functie de model.

Poti sa descarci continut suplimentar pentru Smart TV: jocuri, surse de stiri si alte aplicatii din LG Content Store. 

De acum nu mai este nevoie de casca dedicata 360 VR. Functia noua de vizualizare 360 grade integrata in webOS 3.5 iti permite sa te bucuri la maxim de video-urile sau fotografiile tale realizate in 360 grade cu telefonul mobil sau camera 360 dedicata. Poti chiar descarca de pe internet video-uri sau fotografii realizate in 360 grade pe care le poti vizualiza direct pe televizor. Unghiul de vizionare poate fi controlat dinamic cu ajutorul LG Magic Remote prin point & click, drag & drop iar cu ajutorul scroll-ului de pe telecomanda poti chiar controla zoom-ul de pe imagine. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close