Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 televizoare 4K exceptionale, si cu 37% mai ieftine

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K exceptionale, si cu 37% mai ieftine

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K exceptionale, si cu 37% mai ieftine
13 Aug 2019   •   11:45

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. In aceasta perioada magazinul emag.ro are reduceri excelente la televizoare foarte performante cu rezolutie 4K Ultra HD.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta eMAG si am descoperit mai multe televizoare care au reduceri si de 37%. In plus, multe televizoare beneficiaza de reduceri in plus prin programul Rabla pentru electrocasnice.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Philips

1. Televizorul Smart Android Philips, cu diagonala de 108 cm, 43PUS7303/12, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 36% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

In plus, televizorul beneficiaza si de un voucher de 200 de lei prin programul Rabla pentru electrocasnice deoarece face parte dintr-o clasa energetica superioara.

Televizorul Philips duce emotia dincolo de ecran cu iluminare ambientala care se potriveste perfect fiecarei scene. Vezi cum filmul preferat prinde viata in culori vii pentru o sarbatoare vizuala cu adevarat captivanta. 

Daca iti place streamingul de continut, atunci vei aprecia procesorul P5. Este cel mai recent motor Philips 5-in-1 de procesare a imaginii si a fost creat pentru a optimiza claritatea, culorile, contrastul si miscarea. Reduce chiar defectele si optimizeaza imaginea pentru a aduce cea mai buna calitate a imaginii de pe ecran, indiferent de sursa. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Android

High Dynamic Range Plus este un nou standard video. Acesta redefineste divertismentul la domiciliu prin inovatii in ceea ce priveste contrastul si culoarea. Bucura-te de o experienta senzoriala care surprinde bogatia si insufletirea initiale, redand totusi cu acuratete intentia creatorului de continut. Rezultatul final? Aspecte esentiale mai stralucitoare, contrast mai bun, o gama mai larga de culori si detalii mai atractive ca niciodata. 

Magazinul Google Play si galeria de aplicatii Philips iti vor aduce mai multa bucurie. Vei beneficia de nenumarate filme, televiziune, muzica, aplicatii si jocuri online. 

Cu rama sa subtire si suportul metalic, acest televizor ultra-subtire se integreaza perfect in sufrageria ta.

Cu o rezolutie de patru ori mai mare decat rezolutia Full HD conventionala, Ultra HD iti aduce ecranul la viata cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia unica de upscaling Ultra Resolution. Savureaza imagini imbunatatite indiferent de continutul original si beneficiaza de o imagine mai clara, cu adancime, contrast, miscare naturala si detalii vii de nivel superior.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD prin Rabla pentru electrocasnice

Procesorul Philips Quad Core intalneste puterea Android pentru a-ti oferi o experienta de joc captivanta. Iar avand Android pe televizor, vei naviga, vei lansa aplicatii si vei juca in mod super rapid, super intuitiv si super distractiv.

Micro Dimming Pro optimizeaza contrastul televizorului tau, in functie de conditiile de iluminat din camera. In combinatie cu un software special care analizeaza imaginea in 6400 de sectiuni diferite, astfel incat sa te poti bucura de contrast si calitate incredibile ale imaginii, avand parte de o experienta vizuala realista - indiferent daca este zi sau noapte.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung

2. Televizorul LED Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 123 de cm, 49NU7302, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 26% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

De asemenea, si acest televizor beneficiaza de o extra-reducere printr-un voucher din Rabla pentru electrocasnice (200 de lei).

Cu acest televizor te vei bucura de imagini clare, acesta avand de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul Full HD. Acum poti vedea chiar si micile detalii din fiecare scena.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Curbat

Vizualizeaza continut HDR cu o claritate mai buna si o expresie a culorii detaliata. Televizorul Samsung UHD iti ofera detalii mai clare in scenele luminoase si intunecate. Bucura-te de culori, de claritate si de nivelurile de contrast optimizate pentru tine. Functia UHD Dimming imparte si proceseaza ecranul in zone mici pentru a afisa detalii mai precise.

Experimenteaza urmatorul nivel al experientei de vizionare. Functia Auto Depth Enhancer regleaza nivelurile de contrast multi-strat pentru imagini mai reale.

Liniile curbate naturale si fluide iti vor captiva simturile vizuale si vor completa decorul tau interior. Designul modern si elegant umple in mod natural spatiului tau cu o nota aditionala de rafinament.

One Depth aduna o varietate de continut pentru tine pe un singur ecran. Vei obtine acces usor la continut si vei putea consulta previzualizarile inainte de a te lasa prins in experienta de vizionare.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LG

3. Televizorul OLED Smart LG, cu diagonala de 139 de cm, OLED55B8SLC, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 37% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

In plus, cei care achizitioneaza acest televizor primesc un voucher de 200 de lei prin programul Rabla pentru electrocasnice, astfel incat pretul sau scade si mai mult.

Televizorul LG OLED asigura un negru perfect cu peste 8 milioane de pixeli cu autoiluminare care isi pot controla in mod individual luminozitatea.

Acesta evidentiaza bogatia tuturor culorilor, descopera detaliile ascunse si dezvaluie chiar si semne de viata. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart

Procesorul inteligent α7 (Alpha7) este optimizat pentru LG OLED TV. Claritate cu detalii exceptionale, culori intense si profunzime imbunatatita sunt prezentate pe fiecare imagine cu ajutorul procesorului inteligent α7.

La fel ca majoritatea formatelor HDR acceptate, viziunea adevarata a regizorului
poate fi vazuta cu Dolby Vision™ si Advanced HDR by Technicolor precum si cu HDR10 Pro si HLG Pro.

Dolby Atmos captureaza in mod realist miscarea fiecarui obiect si reda sunet surround la 360º.  Impreuna cu Dolby Vision, acesta ofera o experienta cinematica integrala. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close