Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri: 3 televizoare 4K la prețuri pentru orice buzunar. Chiar și la 1.200 de lei

eMAG reduceri: 3 televizoare 4K la prețuri pentru orice buzunar. Chiar și la 1.200 de lei

eMAG reduceri: 3 televizoare 4K la prețuri pentru orice buzunar. Chiar și la 1.200 de lei
04 Aug 2019   •   17:05

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Magazinul online emag.ro are o campanie de oferte foarte atractive la televizoare cu rezolutie 4K in aceasta perioada.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit ca televizoare foarte performante, cu cea mai buna rezolutie de pe piata, au acum preturi foarte accesibile.

De pilda, un astfel de televizor ajunge sa coste 1.200 de lei prin programul Rabla pentru electrocasnice.

Prețul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Philips

1. Televizorul LED Smart Philips, cu diagonala de 108 cm, 43PUS6503/12, 4K Ultra HD, are o reducere de 50% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Televizorul beneficiaza si de un voucher de 200 de lei prin programul Rabla pentru electrocasnice, astfel incat cei care dau la schimb un aparat electrocasnic vechi il pot cumpara la un pret si mai bun, de 1.199,99 lei.

High Dynamic Range Plus este un nou standard video. Acesta redefineste divertismentul la domiciliu prin inovatii in ceea ce priveste contrastul si culoarea. Bucura-te de o experienta senzoriala care surprinde bogatia si insufletirea initiale, redand totusi cu acuratete intentia creatorului de continut. Rezultatul final consta in aspecte esentiale mai stralucitoare, contrast mai bun, o gama mai larga de culori si detalii mai atractive ca niciodata. 

Noul suport subtire a fost proiectat pentru a crea spatiu sub televizor, in locul unde ar fi fost un suport traditional, oferind o experienta de vizionare mult mai captivanta.

Cu o rezolutie de patru ori mai mare decat rezolutia Full HD conventionala, Ultra HD iti aduce ecranul la viata cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia unica de upscaling Ultra Resolution. Savureaza imagini imbunatatite indiferent de continutul original si beneficiaza de o imagine mai clara, cu adancime, contrast, miscare naturala si detalii vii de nivel superior.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart

Frumusetea televizorului 4K Ultra HD consta in savurarea fiecarui detaliu. Motorul de procesare Philips Pixel Precise Ultra HD converteste orice imagine de intrare in rezolutie UHD exceptionala pentru ecranul tau. Bucura-te de imagini in miscare line si clare, cu contrast exceptional. Descopera un negru mai intens, alb mai stralucitor, culori vii si tonuri de piele naturale – de fiecare data si din orice sursa. 

Micro Dimming Pro optimizeaza contrastul televizorului tau, in functie de conditiile de iluminat din camera. In combinatie cu un software special care analizeaza imaginea in 6400 de sectiuni diferite, astfel incat sa te poti bucura de contrast si calitate incredibile ale imaginii, avand parte de o experienta vizuala realista - indiferent daca este zi sau noapte. 

Galeria de aplicatii Philips este o colectie larga de aplicatii online pe care le poti accesa imediat ce Smart TV-ul este conectat la internet. Este cat se poate de usor: nu trebuie decat sa pornesti televizorul, sa il conectezi la internet si sa savurezi o intreaga lume noua de divertisment online.

DTS HD optimizeaza procesarea sunetului, pastrand continutul de sunet original, astfel incat sa te poti bucura de sunet mai bun prin difuzoare si de dialog extrem de clar.

Prețul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung

2. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 100 de cm, 40NU7182, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 27% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

In plus, televizorul beneficiaza si de o un voucher de 200 de lei prin programul Rabla pentru electrocasnice, astfel incat pretul sau ajunge la numai 1.249,99 lei.

Rezolutie Real 4K UHD - Bucura-te de imagini clare cu televizorul 4K UHD care are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul Full HD. Acum poti vedea chiar si micile detalii din fiecare scena.

Vizualizeaza continut HDR cu o claritate mai buna si o expresie a culorii detaliata. Televizorul Samsung Ultra HD iti ofera detalii mai clare in scenele luminoase si intunecate.

Bucura-te de culori, de claritate si de nivelurile de contrast optimizate pentru tine. Functia UHD Dimming imparte si proceseaza ecranul in zone mici pentru a afisa detalii mai precise.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD cu diagonala 100 cm

Experimenteaza divertismentul pe ecran mult mai mare. Incearca o experienta cinematografica nemaipomenita sau simte atmosfera de la un eveniment sportiv ca si cum ai fi acolo.

Designul modern si elegant umple in mod natural spatiului tau cu o nota aditionala de rafinament.

Obtine divertismentul mai repede, mai usor si intr-un mod inteligent. Un asistent personal la dispozitia ta, o singura telecomanda pentru a controla totul si un hub simplu pentru a controla toate dispozitivele. 

Profita la maximum de Samsung Cloud. Conecteaza facil dispozitivele tale smart de la Samsung pentru a sincroniza fotografii. Acum poti distribui fotografiile usor si le poti viziona pe televizor.

Savureaza jocurile PC cu actiune rapida pe televizor prin Steam Link. Jocurile tale preferate de pe calculator pe marele ecran fara sa fie nevoie sa te concentrezi asupra unui monitor mic.

Prețul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LG

3. Televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 108 cm, 43UK6200PLA, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 40% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

De asemenea, si acest televizor beneficiaza de un voucher de 200 de lei prin programul Rabla pentru electrocasnice, pretul sau ajungând la 1.239,99 lei.

Cu cat este mai mare rezolutia, cu atat imaginea va fi mai detaliata. Televizorul LG Ultra HD are de patru ori rezolutia unui televizor Full HD.

Imagini consecvente din orice unghi - Televizorul LG UHD mentine o culoare mai precisa si permite tuturor persoanelor sa se bucure de o imagine magnifica indiferent de locul de unde vizioneaza. 

Procesorul quad core functioneaza neincetat pentru a reduce zgomotul, imbunatati claritatea, chiar si in timpul amplificarii imaginilor de rezolutie mai redusa la o calitate vizuala aproape de 4K. 

HDR (High Dynamic Range) este noul standard pentru calitatea imaginilor. Acesta furnizeaza detalii delicate si culori realiste cu o gama mai larga de contrast. LG UHD TV accepta mai multe formate HDR, inclusiv HDR10 Pro si HLG Pro. 

Tehnologia multicanal de sunet creeaza canale multiple virtuale care produc efectul ultra surround. 

Rama cu design metalic plin de stil face designul si mai impresionant prin aspectul modern.

Sistemul webOS redefinit si Magic Remote va poarta intr-o lume infinita de continut premium de la cei mai populari furnizori de divertisment. Telecomanda Magic Remote poate fi inclusa in pachet in functie de model.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart LG

Poti sa descarci continut suplimentar pentru Smart TV: jocuri, surse de stiri si alte aplicatii din LG Content Store. 

Unghiul de vizionare poate fi controlat dinamic cu ajutorul LG Magic Remote prin point & click, drag & drop iar cu ajutorul scroll-ului de pe telecomanda poti chiar controla zoom-ul de pe imagine. 

Magic Zoom - Aceasta functie permite zoom pe un subiect selectat cu ajutorul Magic Remote. Cu ajutorul aceste functii esti sigur ca vezi toate detaliile din zona ta de interes. Magic Zoom functioneaza pe orice sursa video si are diferite moduri de utilizare de la o lupa rotunda dinamica la un chenar ce poate fi pozitionat fix sau dinamic. Acum poti chiar sa inregistrezi doar continut marit cu Magic Zoom.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close