Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 televizoare 4K sub 1.000 de lei inainte de Black Friday 2019

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K sub 1.000 de lei inainte de Black Friday 2019

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K sub 1.000 de lei inainte de Black Friday 2019
08 Noi 2019   •   14:00

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. A mai ramas doar o saptamana pana la Black Friday 2019, insa magazinul online emag.ro are deja oferte excelente.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat ofertele si am descoperit 3 televizoare foarte ieftine, care costa sub 1.000 de lei, chiar daca au rezolutie 4K Ultra HD.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Star-Light

1. Televizorul LED Star-Light, cu diagonala 109 cm, 43DM7000, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 40% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD inainte de Black Friday 2019.

Fie ca vreti sa urmariti meciul echipei preferate, sa priviti peisajele minunate din emisiunile educative sau sa urmariti serialul preferat, descoperiti magia culorilor vii cu televizorul Star-Light 43DM7000. Asadar, daca sunteti in cautarea unui televizor LED slim cu ecran Ultra HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra. 

Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata, producatorul a reusit sa mareasca unghiul de vizibilitate pana la 178 grade, astfel incat veti putea viziona clar din aproape orice pozitie. 

Orice incapere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorita intrarilor HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. Uitati de receiver-ul clasic TV si de cablurile care il insotesc, datorita functiei CI+ puteti introduce cardul direct in televizor. Selectati emisiunile preferate si programati orele de vizionare cu ajutorul functiei EPG care va fi in scurt timp noul dumneavoastra ghid TV, simplu si mereu la indemana. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD inainte de Black Friday 2019

Televizorul Star-Light este dotat cu cele mai noi tehnologii si beneficiaza de toate porturile necesare pentru a face mai usoara conectarea la orice sursa de semnal. Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa eliminati o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai aveti nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. Eliminati astfel decodorul vechi, cablurile eferente si o telecomanda suplimentara. 

Din momentul in care scoateti aparatul din cutie si pana il montati pe perete nu vor trece mai mult de 20 de minute. Instalarea este foarte rapida si o poate realiza oricine. Trebuie doar sa fixati piciorul de sustinere cu ajutorul accesoriilor livrate in pachet, asa ca veti putea viziona filmele preferate in cel mai scurt timp.

Rezolutie 4K Ultra HD - Priveste filmele preferate la cea mai mare rezolutie disponibila astazi. 3840 x 2160 pixeli pentru cea mai clara experienta video. Iar cu ajutorul optiunii Smart ai si continut suficient pentru a te delecta zi de zi cu aceasta calitate superba a imaginii.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD NEI

2. Televizorul LED Smart NEI, cu diagonala de 101cm, 40NE6505, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 33% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD inainte de Black Friday 2019.

Acum, calitatea este accesibila tuturor, adunand intreaga familie pentru a se bucura de emisiunile si filmele indragite.

Urmariti la rezolutie maxima (Ultra HD, 4K) filmele, emisiunile, transmisiunile sportive si toate momentele din vacanta inregistrate cu camera foto/video impreuna cu cei dragi. Calitatea imaginii va va duce in centrul actiunii.

O lume intreaga pe ecranul televizorului tau SMART. Aplicatiile favorite (Netflix®, Facebook®, Twitter®, YouTube® s.a.) si browser web, direct pe televizor, pentru un continut variat, oricand doresti.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD ieftine inainte de Black Friday 2019

Conectare rapida si facila pentru accesarea continutului preferat, direct pe televizor, fara fire sau setari greoaie. Acum ai acces la dispozitivele mobile si internet usor si confortabil.

Cu ajutorul interfatei CI+ scapati de cea de-a doua telecomanda de la TV Box-ul oferit de operatorul dvs. de cablu si controlati canalele TV direct din telecomanda televizorului NEI.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart

3. Televizorul LED Smart UTOK, cu diagonala de 108 cm, U43UHD1, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 44% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD inainte de Black Friday 2019.

Cu o rezolutie de patru ori mai mare decat rezolutia Full HD conventionala, noile televizoare UTOK Ultra HD ofera o claritate a imaginii foarte apropiata de realitate. 

Continutul Ultra HD vine in mai multe detalii cu aproximativ 8,3 milioane de pixeli, spre deosebire de 2,1 milioane de Full HD. Aceasta inseamna ca, chiar si atunci cand sunt vazute de la o distanta mai mica, calitatea imaginii ramane surprinzator de vie si autentica.

Dolby Audio™ & dtsTruSurround - Experimentati sunetul pe care il auziti mod normal intr-un cinematograf. Bucurati-va de un dialog care suna autentic si auziti mai mult din actiunea de pe ecran datorita functiei Dolby Audio ™.

HDR (High Dynamic Range) este noul standard pentru calitatea imaginilor. Acesta furnizeaza detalii delicate si o paleta de culori realiste cu o gama mai larga de contrast.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD cu o saptamana inainte de Black Friday 2019

Divertismentul de calitate este la un singur click distanta. Acceseaza filmele si serialele tale preferate cu ajutorul butonului Netflix de pe telecomanda noilor televizoare Utok 4K Smart.

Pe platforma smart a televizoarelor Utok UHD smart poti gasi o varietate de aplicatii. Poti viziona pe un ecran mare continut muzical 4K pe YouTube™ sau poti comunica cu prietenii pe retele social media prin Facebook & Tweeter.

De asemenea, poti verifica prognoza meteo cu ajutorul aplicatiei AccuWeather.

Cu ajutorul tehnologiei Miracast pot fi afisate pe ecranul televizorul Utok continut de pe un telefon, tableta, laptop fara cablu sau conexiune la internet.

Cu un design elegant, stand metalic , gama de televizoare UHD smart are un aspect impresionat, de bun gust.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close