Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 televizoare 4K sub 1.100 de lei, in rate fara dobanda

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K sub 1.100 de lei, in rate fara dobanda

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K sub 1.100 de lei, in rate fara dobanda
19 Feb 2020   •   12:26

---

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. In aceasta perioada magazinul online emag.ro are reduceri foarte bune la televizoare cu rezolutie 4K.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit 3 televizoare 4K ce au preturi extraordinare: fiecare costa sub 1.100 de lei. 

In plus, cele 3 televizoare pot fi cumparate si in rate fara dobanda, ceea ce inseamna ca aproape nu veti simti deloc la buzunar aceasta achizitie.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart

1. Un televizor LED Smart NEI, cu diagonala de 101 cm, 40NE6505, 4K Ultra HD, are o reducere de 41% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Pretul este AICI.

Prezenta in Romania din 1993, marca NEI readuce televizoarele de ultima generatie la preturi convenabile. Acum calitatea este accesibila tuturor, adunand intreaga familie pentru a se bucura de emisiunile si filmele indragite.

Urmariti la rezolutie maxima (Ultra HD, 4K) filmele, emisiunile, transmisiunile sportive si toate momentele din vacanta inregistrate cu camera foto/video impreuna cu cei dragi. Calitatea imaginii va va duce in centrul actiunii.

Aplicatiile favorite (Netflix®, Facebook®, Twitter®, YouTube® s.a.) si browser web, direct pe televizor, pentru un continut variat, oricand doresti.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD NEI

Ai conectare rapida si facila pentru accesarea continutului preferat, direct pe televizor, fara fire sau setari greoaie. Ai acces la dispozitivele mobile si internet usor si confortabil.
 
Cu ajutorul interfatei CI+ scapati de cea de-a doua telecomanda de la TV Box-ul oferit de operatorul dvs. de cablu si controlati canalele TV direct din telecomanda televizorului NEI. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Star-Light

2. Televizorul LED Star-Light, cu diagonala de 109 cm, 43DM7000, 4K Ultra HD, are o reducere de 33% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Pretul este AICI.

Televizorul poate fi cumparat si in rate fara dobanda.

Fie ca vreti sa urmariti meciul echipei preferate, sa priviti peisajele minunate din emisiunile educative sau sa urmariti serialul preferat, descoperiti magia culorilor vii cu Televizorul Star-Light 43DM7000. Asadar, daca sunteti in cautarea unui televizor LED slim cu ecran Ultra HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra. 

Cursivitatea imaginilor, claritate din orice pozitie - Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata, Star-Light a reusit sa mareasca unghiul de vizibilitate pana la 178 grade, astfel incat veti putea viziona clar din aproape orice pozitie. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD cu diagonala de peste 100 cm

Orice incapere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorita intrarilor HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. Uitati de receiver-ul clasic TV si de cablurile care il insotesc. 

Datorita functiei CI+ puteti introduce cardul direct in televizor. Selectati emisiunile preferate si programati orele de vizionare cu ajutorul functiei EPG care va fi in scurt timp noul dumneavoastra ghid TV, simplu si mereu la indemana. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD cu Android

3. Televizorul Smart Android LED Star-Light, cu diagonala de 109 cm, 43DM7500, 4K Ultra HD, are o reducere de 45% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Pretul este AICI.

Televizorul poate fi cumparat si in rate fara dobanda.

Televizorul Star-Light este dotat cu cele mai noi tehnologii si beneficiaza de toate porturile necesare pentru a face mai usoara conectarea la orice sursa de semnal. Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa eliminati o buna parte din cabluri. 

Astfel, nu mai aveti nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. Eliminati astfel decodorul vechi, cablurile eferente si o telecomanda suplimentara.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD ieftine

Cea mai simpla si completa interfata Smart TV este acum disponibila. Prin intermediul sistemului de operare ai acces instantaneu la toate tipurile de divertisment preferate precum si la o multitudine de aplicatii. Televizorul tau este un centru multimedia. Il poti folosi oricand sub aceasta forma, activarea functiei smart facandu-se cu doar o atingere de buton. Ai acces la aplicatiile online preinstalate, poti naviga pe orice pagina cu ajutorul browserului inclus si desigur poti urmari cele mai noi seriale si filme prin aplicatiile preferate.

Usor de instalat sau de montat - Din momentul in care scoateti aparatul din cutie si pana il montati pe perete nu vor trece mai mult de 20 de minute. Instalarea este foarte rapida si o poate realiza oricine. Trebuie doar sa fixati piciorul de sustinere cu ajutorul accesoriilor livrate in pachet, asa ca veti putea viziona filmele preferate in cel mai scurt timp.

Priveste filmele preferate la cea mai mare rezolutie disponibila astazi. 3840 x 2160 pixeli pentru cea mai clara experienta video. Iar cu ajutorul optiunii Smart ai si continut suficient pentru a te delecta zi de zi cu aceasta calitate superba a imaginii.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close