Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD reduse si cu 54%

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD reduse si cu 54%

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD reduse si cu 54%
04 Apr 2019   •   13:31

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Daca dorita sa achizitionati un televizor cu rezolutie 4K, acum aveti sansa de a cumpara unul la oferta de pe emag.ro.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta eMAG si am descoperit televizoare de la producatori de top, precum Samsung si LG, care au reduceri chiar si de peste 50%.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Smart Samsung

1. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 108 cm, 43NU7192, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 23% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Cu acest televizor te poti bucura de imagini clare deoarece are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul Full HD. Acum poti vedea chiar si micile detalii din fiecare scena.

Poti sa vizualizezi continut HDR cu o claritate mai buna si o expresie a culorii detaliata. Televizorul Samsung UHD iti ofera detalii mai clare in scenele luminoase si intunecate.

Vei vedea continutul tau preferat exprimat in culori naturale, care ofera detalii la fel de clare ca si cele reale, si vei obtine o experienta de vizionare mai colorata. Functia UHD Dimming imparte si proceseaza ecranul in zone mici pentru a afisa detalii mai precise.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD - Samsung

Vei trai o experienta cinematografica nemaipomenita si vei simti atmosfera de la un eveniment sportiv ca si cum ai fi acolo.

Televizorul este subtire si elegant. Designul modern, elegant si subtire umple in mod natural spatiul tau cu o nota aditionala de rafinament.

O modalitate inteligenta de a te bucura de televizorul tau smart este One Depth, care aduna o varietate de continut pentru tine pe un singur ecran. Obtine acces usor la continut si consulta previzualizarile inainte de a te lasa prins in experienta de vizionare.

Aplicatia SmartThings ofera si functii tip telecomanda si Panou de comanda.

De asemenea, acum poti sa savurezi jocurile PC cu actiune rapida pe televizor prin Steam Link. Jocurile tale preferate de pe calculator ajung pe marele ecran fara sa fie nevoie sa te concentrezi asupra unui monitor mic.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Samsung Curbat

2. Cei care viseaza de mai mult timp la un televizor curbat, care sa aiba si rezolutie 4K Ultra HD, isi pot cumpara televizorul LED Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 138 de cm, 55NU7302.

Televizorul are o reducere de 28% in campania eMAG reduceri televizoare 4K.

Cu acest televizor poti sa experimentezi urmatorul nivel al experientei de vizionare. Functia Auto Depth Enhancer regleaza nivelurile de contrast multi-strat pentru imagini mai reale. 

Formele curbate inspirate de natura sunt fluide: iti vor captiva simturile vizuale si vor completa decorul tau interior. 

In plus, poti sa profiti la maximum de Samsung Cloud. Conecteaza facil dispozitivele tale smart de la Samsung pentru a sincroniza fotografii. Acum poti distribui fotografiile usor si le poti viziona pe televizor.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – LED Smart LG

3. Televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 108 cm, 43UK6300MLB, rezolutie 4K Ultra HD, cu suport TV de perete, are o reducere de 54% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

De asemenea, televizorul beneficiaza si de transport gratuit.

Cu cat este mai mare rezolutia, cu atat imaginea va fi mai detaliata. Televizorul LG UHD are de patru ori rezolutia unui televizor Full HD. 

Imaginile sunt consecvente din orice unghi. Televizorul LG UHD mentine o culoare mai precisa si permite tuturor persoanelor sa se bucure de o imagine magnifica indiferent de locul de unde vizioneaza. 

Procesorul quad core functioneaza neincetat pentru a reduce zgomotul, imbunatati claritatea, chiar si in timpul amplificarii imaginilor de rezolutie mai redusa la o calitate vizuala aproape de 4K. 

HDR (High Dynamic Range) este noul standard pentru calitatea imaginilor. Acesta furnizeaza detalii delicate si culori realiste cu o gama mai larga de contrast. LG UHD TV accepta mai multe formate HDR, inclusiv HDR10 Pro si HLG Pro. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD - LG

Televiziunea excelenta merita si un sunet excelent. Aceasta tehnologie de sunet creeaza canale multiple virtuale care produc efectul ultra surround. 

Rama cu design metalic plin de stil face designul si mai impresionant prin aspectul modern. 

Sistemul webOS redefinit si Magic Remote va poarta intr-o lume infinita de continut premium de la cei mai populari furnizori de divertisment. Telecomanda Magic Remote poate fi inclusa in pachet in functie de model. Poti sa descarci continut suplimentar pentru Smart TV: jocuri, surse de stiri si alte aplicatii din LG Content Store. 

Aceasta functie permite zoom pe o zona selectata cu ajutorul Magic Remote si se pot vedea toate detaliile din zona de interes. Magic Zoom functioneaza pe orice sursa video si are diferite moduri de utilizare de la o lupa rotunda dinamica la un chenar ce poate fi pozitionat fix sau dinamic si se poate inregistra doar continut marit. 

Nu mai este nevoie de casca dedicata 360 VR. Functia noua iti permite sa vizionezi imagini si clipuri realizate in 360 grade cu telefonul mobil sau camera 360 dedicata. Unghiul de vizionare poate fi controlat dinamic cu LG Magic Remote prin point & click, drag & drop iar cu ajutorul scroll-ului poti chiar controla zoom-ul de pe imagine. 

Functia Bluetooth permite conectarea la televizorul LG UHD in mod practic, rapid si fara fir. Acum, poti conecta toate tipurile de dispozitive Bluetooth, fara sa mai ai de umblat prin spatele televizorului.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close