Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 televizoare cu super-diagonala mai ieftine si cu 50%

eMAG reduceri. 3 televizoare cu super-diagonala mai ieftine si cu 50%

eMAG reduceri. 3 televizoare cu super-diagonala mai ieftine si cu 50%
18 Oct 2018   •   13:38
eMAG reduceri televizoare. Magazinul online emag.ro are reduceri mari în aceasta perioada la televizoare cu diagonala mare, de peste 120 de cm.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.
 
Televizoarele au reduceri ce ajung chiar si la 50% din pret.
 

eMAG reduceri televizoare - Iata cateva dintre cele mai atractive oferte:

 
1. Televizorul OLED Smart Android Philips, cu diagonala de 139 de cm, 55POS9002/12, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 50% in campania eMAG reduceri televizoare.
 
Cu Philips Ambilight, filmele beneficiaza de o noua dimensiune a adancimii. Jocurile par mai captivante, iar muzica pe care o transmiti pe televizor are propriul spectacol de lumini.
 
Ecranul va parea mai mare decat este, iar LED-urile inteligente de pe marginile televizorului proiecteaza culorile de pe ecran pe pereti si in camera, in timp real. Indiferent daca este vorba despre actiune cu viteza rapida sau de ultima ta lista de redare, obtii iluminare ambientala perfect adaptata.
 

eMAG reduceri televizoare Philips

 
Un televizor Philips OLED iti ofera o experienta vizuala care pare impresionant de reala. Tehnologia OLED permite estomparea sau oprirea independenta a fiecarui pixel. Fara risipa de lumina de la pixelii din apropiere, obtii nuante mai intense de negru, culori vii si contrast uimitor.
 
Chiar si detaliile din umbre si zonele luminoase sunt reproduse cu precizie. De asemenea, beneficiezi de un unghi de vizionare mai larg si, gratie procesorului Philips, de o miscare extraordinar de fluida. 
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Samsung

 
2. Televizorul LED Samsung 50MU6172, Smart Ultra 4K UHD, cu diagonala de 126 de cm, Tizen, Gama 2017, are o reducere de 44% in campania eMAG reduceri televizoare.
 
Cu tehnologia HDR poti experimenta imagini cu detalii realiste, cu o luminozitate impresionanta si detalii incredibile. De asemenea, puteti experimenta detaliile pline de viata cu rezolutia UHD, de 4 ori mai mare decat a unui televizor Full HD.
 
Datorita culorilor realiste si luminozitatii optimizate, continutul vizualizat va va surprinde in mod placut. Tehnologia UHD Dimming imparte ecranul in mai multe regiuni, optimizand culorile, claritatea imaginilor si nivelurile de contrast si luminozitate, pentru a va oferi imagini aproape de perfectiune.
 

eMAG reduceri televizoare Samsung 4K Ultra HD

 
Designul slim este elegant si modern, astfel incat noul televizor se va integra perfect in locuinta dvs, aducand un plus de stil.
 
Cu Pur Colour va bucurati de culori mai exacte si mai naturale. Aceasta optimizeaza culorile, redand o gama mai larga de nuante, mai apropiate celor din natura. 
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare Smart Philips

 
3. Televizorul LED Smart Android Philips, cu diagonala de 139 de cm, 55PUS6581/12, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 40% in campania eMAG reduceri televizoare.
 
Cu Android pe Smart TV-ul tau te vei bucura de o interfata mai prietenoasa si de mai multa viteza. Ai acces la continut nelimitat: jocuri si aplicatii direct din Google Play Store. Poti folosi Google Cast impreuna cu dispozitivul tau smart pentru a te bucura de interactiunea dintre dispozitive. Printr-o apasare de buton poti vedea continutul de pe telefonul sau tableta ta, compatibila cu Google Cast, direct pe ecranul televizorului. Mai mult de atat, poti folosi dispozitivul tau smart in timp ce continutul ruleaza pe tv. 

eMAG reduceri televizoare Philips 4K Ultra HD

 
Ambilight este tehnologia unica Philips ce vine sa completeze un Smart TV cu Android. Cu Ambilight pe 2,3 sau 4 laturi te vei bucura de cea mai buna experienta de vizionare, dar si de utilizare a aplicatiilor si jocurilor disponibile pe Android TV.
 
Poti sa folosesti dispozitivul tau smart impreuna cu aplicatia Philips TV Remote pentru a controla televizorul chiar si atunci cand nu iti gasesti telecomanda. Picture Performance Index Philips adera la cele mai noi standarde si tehnologii in calitatea imaginii.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close