Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 televizoare de vis 4K Ultra HD sub 1.500 de lei

eMAG reduceri. 3 televizoare de vis 4K Ultra HD sub 1.500 de lei

eMAG reduceri. 3 televizoare de vis 4K Ultra HD sub 1.500 de lei
24 Ian 2019   •   12:36

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. In aceasta perioada magazinul online emag.ro desfasoara o campanie de reduceri la televizoare cu cea mai buna rezolutie de pe piata, cea 4K Ultra HD.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit 3 televizoare excelente, cu rezolutie 4K Ultra HD, care costa sub 1.500 de lei.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Samsung

1. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 100 de cm, 40NU7122, cu rezolutia 4K Ultra HD, are o reducere de 25% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Cu acest televizor te poti bucura de imagini clare. Televizorul are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul Full HD. Acum poti vedea chiar si micile detalii din fiecare scena. Televizorul Samsung UHD iti ofera detalii mai clare in scenele luminoase si intunecate.

De asemenea, te vei bucura de culori, de claritate si de niveluri de contrast optimizate. Functia UHD Dimming imparte si proceseaza ecranul in zone mici pentru a afisa detalii mai precise.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung

Televizorul este subtire si elegant: designul modern si elegant umple in mod natural spatiul, oferind o nota aditionala de rafinament.

Samsung Cloud iti permite sa conectezi facil dispozitivele tale smart de la Samsung pentru a sincroniza fotografii. Acum poti distribui fotografiile usor si le poti viziona pe televizor.

Prin Steam Link te poti bucura de jocurile PC cu actiune rapida pe marele ecran fara sa fie nevoie sa te concentrezi asupra unui monitor mic.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Star-Light

2. Televizorul LED Star-Light, cu diagonala de 140 de cm, 55DM7000, cu rezolutia 4K Ultra HD, are o reducere de 31% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Fie ca vreti sa urmariti meciul echipei preferate, sa priviti peisajele minunate din emisiunile educative sau sa vizionati serialul preferat, puteti sa descoperiti magia culorilor vii cu televizorul Star-Light 55DM7000. Daca sunteti in cautarea unui televizor LED slim cu ecran Ultra HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra.

Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda in mod cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata, producatorul a reusit sa mareasca unghiul de vizibilitate pana la 178 grade, astfel incat veti putea viziona clar din aproape orice pozitie.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD la oferta

Orice incapere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorita intrarilor HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. Puteti sa uitati de receiver-ul TV clasic si de cablurile care il insotesc: datorita functiei CI+ puteti introduce cardul direct in televizor. 

Televizorul Star-Light este dotat cu cele mai noi tehnologii si beneficiaza de toate porturile necesare pentru a face mai usoara conectarea la orice sursa de semnal. Produsul dispune de slot CI+. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa eliminati o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai aveti nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. Eliminati astfel decodorul vechi, cablurile eferente si o telecomanda suplimentara.

Este usor de instalat. Din momentul in care scoateti aparatul din cutie si pana il montati pe perete nu vor trece mai mult de 20 de minute. Instalarea este foarte rapida si o poate realiza oricine. Trebuie doar sa fixati piciorul de sustinere cu ajutorul accesoriilor livrate in pachet, asa ca veti putea viziona filmele preferate in cel mai scurt timp.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Panasonic

3. Televizorul LED Smart Panasonic, cu diagonala de 108 cm, 43FX550E, cu rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 40% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Seria FX550 va ofera mai multe detalii decat oricand, cu peste 8 milioane de pixeli care va permit sa va lasati captivat de continutul preferat. Functia HDR asigura un contrast uimitor, care da claritate celor mai luminoase imagini si celor mai intunecate umbre.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Panasonic

Tehnologia 4K HDR are la baza know-how-ul Panasonic privind calitatea imaginii pentru redarea de imagini frumoase, realiste si exacte.

Televizorul este compatibil cu Netflix la rezolutie 4K si YouTube la rezolutie 4K. Deoarece YouTube si NETFLIX accepta acum distributie video prin internet la rezolutie 4K, aveti la indemana o gama larga de optiuni pentru continut de inalta calitate. Semnalele video prin internet la inalta definitie sunt procesate de catre procesorul Chroma de inalta precizie la rezolutie 4K, original de la Panasonic, pentru a reda imagini clare si superbe.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close